Follow:

Tastea Sweet Dreams

 photo 2017TasteSweetDream1a_zps8nikhc9g.jpg
Een paar dagen terug was ik blij verrast dat ik een blend tastea mocht uitzoeken. Eerder heb ik hun lekkere tastea Energy Boost al uitgetest. Ik blog vandaag andere tastea blend “Sweet Dreams”. Lees je gauw mee

 photo 2017TasteSweetDream1aa_zpsps8tganf.jpg
Tastea Sweet Dreams €35.95 zit in een zwarte blikje net als andere varianten, maar iedere blend thee heeft eigen kleur afbeelding op de blikje. Bij Tastea sweet dreams zie je Paarse kleur afbeelding, Tastea Energy boost heeft een groene kleur afbeelding.

Ingrediënten : Pu erh, licorice root, lavender, valerian, rose petals, natural flavouring (rose-taste).

Tastea Sweet Dreams :
– Helpt ontspannen
– Bevordert de nachtrust
– Zorgt voor een diepere slaap

 photo 2017TasteSweetDream1aaa_zps0tziqrbf.jpg
Wanneer ik de dopje open, ruik ik een lekker sterk kruidig geurtje daardoor juist voel ik me persoonlijk lekker ontspannen aan. De smaak is gelukkig niet te sterk maar wel een beetje bitter en ik vind het zelf lekker. Alleen kan ik wel niet met zekerheid zeggen dat ik een diepere slaap krijg. Dit merk ik het nog niet. Deze Sweet Dreams thee ziet er zo mooi uit, stukjes licorice root, mooie rose bloemblad en lavendel. Wat ik mis van loze thee is een theefilter. Het zou fijn zijn als Taste theefilters ook meegeleverd. Maar met Tastea theebeker heb je geen theefilter zakjes meer nodig want het filter zit al in de Tastea theebeker. Alle Tastea varianten is 100% natuurlijke theekruiden.

KORTING CODE
Zijn jullie benieuwd naar Tastea blend? Op webshop Tastea vind je andere varianten thee blends en met deze korting code dhini krijg je 10%.
En voor 12.00 uur ‘s middags bestel, op dezelfde dag te verzenden.

Liefs,
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Saskia

  Het lijkt me echt heerlijke thee. Mooie foto’s bij dit artikel!

  05 March 2017 at 09:32
 • Reply Deb

  Klinkt als een thee die ik zelf ook zou drinken. Foto’s zien er inderdaad weer prachtig uit!
  Deb´s last blog post ..Hemelse organische Baobab olie van Oils of heaven

  03 March 2017 at 20:38
 • Reply Sri haryani

  Teteh mahal banget 35 ero berapa garam?kenapa sangat mahal ya?

  03 March 2017 at 14:47
  • Reply Dhini

   karena semua bahannya alami

   04 March 2017 at 23:17
 • Reply Nienke

  Klinkt erg lekker! Mooie foto’s.
  Nienke´s last blog post ..Uit de pers: Artdeco spring collection 2017

  02 March 2017 at 11:28
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge