Follow:

Natural Heroes : Witch Hazel

Natural Heroes witch Hazel
In de Jouwbox editie 1 zaten er aantal beauty producten onder andere een product van het merk Natural Heroes “Witch Hazel. In verleden heb ik een van Natural Heroes producten uitgetest. Vandaag ga ik Natural Heroes Witch Hazel bloggen. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees je mee

Natural Heroes Witch Hazel werd eeuwenlang gebruikt door de Indianen. Dit product versterkt de huid en door de samentrekkende werking verfijn je de poriën, waardoor mee-eters en puistjes minder kans krijgen en je een mooie egale huid krijgt. Ook helpt dit masker om je huid strakker te maken en fijne lijntjes te verhelpen. Het kan ook als toner of reiniging lotion gebruiken en Witch hazel ook helpt bij zichtbare addertjes.

Natural Heroes witch Hazel
Natural Heroes Witch Hazel zit in een bruin plastic verpakking met wit label er op en wit draaidopje. Wanneer je de dopje open draait, zit er een klein gaatje en dat vind ik persoonlijk erg handig want het is makkelijk om te doseren hoeveel druppels heb je nodig. Dit product bevat 100% Toverhazelaar (Witch Hazel) water en zonder alcohol. Wat ik opvalt dat dit product aparte geurtje heeft maar daar stoor ik me niet aan en vervliegt het snel. En als je regelmatig gebruik dan ruikt het niet meer. De geur ruikt het naar soort blaadje geurtje (natuurlijk geurtje). Het is kwestie van wennen aan deze geur. Sinds ik dit product ontving, gebruik ik de witch hazel nu een paar weken, ‘s morgens en ‘s avonds als toner na het wassen van mijn gezicht. Mijn huid voelt lekker zacht aan en een stuk rustiger. Ik merk de lijntje rondom de ogen langzamer onzichtbaar maar dan als mijn huid zonder foundation aan hebt.

Natural Heroes : Witch Hazel
Natural Heroes Witch Hazel werkt zeer goed voor mij. Ik ben heel erg tevreden. Het maakt mijn huid heerlijk zacht en rustig aanvoelen. Met plezier gebruik ik hem als toner. Het plakt niet en mijn poriën zijn veel minder zichtbaar. Een aanrader! En voor mannen kunt je dit product gebruiken als after shave. Ook kunt je Witch Hazel een beetje mengen met je dagcrème of je bodylotion. Dit product is te koop online op de webshop Natural Heroes

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like