Follow:

Natural Heroes : Witch Hazel

Natural Heroes witch Hazel
In de Jouwbox editie 1 zaten er aantal beauty producten onder andere een product van het merk Natural Heroes “Witch Hazel. In verleden heb ik een van Natural Heroes producten uitgetest. Vandaag ga ik Natural Heroes Witch Hazel bloggen. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees je mee

Natural Heroes Witch Hazel werd eeuwenlang gebruikt door de Indianen. Dit product versterkt de huid en door de samentrekkende werking verfijn je de poriën, waardoor mee-eters en puistjes minder kans krijgen en je een mooie egale huid krijgt. Ook helpt dit masker om je huid strakker te maken en fijne lijntjes te verhelpen. Het kan ook als toner of reiniging lotion gebruiken en Witch hazel ook helpt bij zichtbare addertjes.

Natural Heroes witch Hazel
Natural Heroes Witch Hazel zit in een bruin plastic verpakking met wit label er op en wit draaidopje. Wanneer je de dopje open draait, zit er een klein gaatje en dat vind ik persoonlijk erg handig want het is makkelijk om te doseren hoeveel druppels heb je nodig. Dit product bevat 100% Toverhazelaar (Witch Hazel) water en zonder alcohol. Wat ik opvalt dat dit product aparte geurtje heeft maar daar stoor ik me niet aan en vervliegt het snel. En als je regelmatig gebruik dan ruikt het niet meer. De geur ruikt het naar soort blaadje geurtje (natuurlijk geurtje). Het is kwestie van wennen aan deze geur. Sinds ik dit product ontving, gebruik ik de witch hazel nu een paar weken, ‘s morgens en ‘s avonds als toner na het wassen van mijn gezicht. Mijn huid voelt lekker zacht aan en een stuk rustiger. Ik merk de lijntje rondom de ogen langzamer onzichtbaar maar dan als mijn huid zonder foundation aan hebt.

Natural Heroes : Witch Hazel
Natural Heroes Witch Hazel werkt zeer goed voor mij. Ik ben heel erg tevreden. Het maakt mijn huid heerlijk zacht en rustig aanvoelen. Met plezier gebruik ik hem als toner. Het plakt niet en mijn poriën zijn veel minder zichtbaar. Een aanrader! En voor mannen kunt je dit product gebruiken als after shave. Ook kunt je Witch Hazel een beetje mengen met je dagcrème of je bodylotion. Dit product is te koop online op de webshop Natural Heroes

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

22 Comments

 • Reply Kimberly

  Ik heb de box ook ontvangen maar heb de witch hazel echt maar 3 keer gebruikt. Dat moet ik dus vaker doen begrijp ik 😉
  Kimberly´s last blog post ..Tapen tegen hooikoorts

  04 June 2018 at 11:05
 • Reply Mariëlle

  Fijn he die witch hazel. Het heeft zoveel gezondheidsvoordelen voor je huid. Je poriën worden minder zichtbaar en het werkt anti-aging <3
  Mariëlle´s last blog post ..ClinqueFit make-up die blijft zitten tijdens sporten

  04 June 2018 at 09:28
 • Reply Neeltje | Thoughts in Style

  Het klinkt echt als een fijn product! Ik heb zelf de box ook ontvangen, maar ga deze zeker nog proberen 🙂
  Neeltje | Thoughts in Style´s last blog post ..Beach Day, Cherry Blossoms, Going To Basketball Games & More | Neeltje’s Thoughts: April & May

  03 June 2018 at 11:31
 • Reply The lemon kitchen

  Ik ken dit heemaal niet, ziet er wel mooi uit! Voelt dat echt lekker aan?

  03 June 2018 at 09:41
 • Reply Sherry

  Het lijkt me een fijn product. Goede review. Ik kende het merk nog niet voordat ik je blog las. Ik ga eens op onderzoek uit wie weet dat ik hem bestel.

  02 June 2018 at 23:19
 • Reply Chantal

  O wat fijn dat dit product zoveel voor je doet. Hebben ze ook varianten zonder noten?
  Chantal´s last blog post ..6x Mijn grootste voorbeelden op dit moment!

  02 June 2018 at 14:52
 • Reply Felice Veenman

  witch hazel….het klinkt als iets uit een spannend boek…ik heb het nog nooit gebruikt..

  02 June 2018 at 14:04
 • Reply Jouvence

  Ik gebruik de toverhazelaar ook en vind het een erg fijn product in gebruik.

  02 June 2018 at 11:42
 • Reply wANNderful

  Ik had nog niet van het merk of het product gehoord. Iedereen zou zoiets wel kunnen gebruiken. Maar of het werkt? Een tijdje testen, zeker? 😉

  02 June 2018 at 10:37
 • Reply Deb

  Lijkt me een fijne olie. Ik gebruik ook graag olie voor mijn gezicht, onder mijn dagcreme maar ook als nachtverzorging vind ik het heel fijn.
  Deb´s last blog post ..Snapshots: Paula’s Choice event and some random sweetness

  02 June 2018 at 09:28
 • Reply Jenny

  Ik kende dit product niet, het klinkt erg fijn!

  Goed dat er geen alcohol in zit.

  02 June 2018 at 09:13
 • Reply Juliette - Strongbody.nl

  Wat leuk! En ook zonder alcohol! De prijs valt ook mee zag ik. Ik wil het zeker een keer proberen.
  Juliette – Strongbody.nl´s last blog post ..Vegan mozzarella pizza met tomaten en basilicum

  01 June 2018 at 21:59
 • Reply An

  Ha! Goeie tip voor vaderdag!
  An´s last blog post ..Maritiman in Göteborg: een drijvend maritiem museum

  01 June 2018 at 21:47
 • Reply Stefaan De Winter

  fijn dat wij mannen het ook kunnen gebruiken !
  Stefaan De Winter´s last blog post ..We sliepen tussen de wilde dieren in de Beekse Bergen.

  01 June 2018 at 20:16
 • Reply Kevin

  Wow ik kende dit helemaal nog niet. Maar wil dit zeker wel eens gaan proberen zeker als je er een gladdere huid van krijgt
  Kevin´s last blog post ..Review Museum Voorlinden

  01 June 2018 at 20:07
 • Reply Daphne - verdraaid mooi

  Klinkt erg goed! Ik kan me vooral ergeren aan mee-eters.
  Daphne – verdraaid mooi´s last blog post ..Symposium: adolescente idiopathische scoliose

  01 June 2018 at 17:39
 • Reply Reshma

  Lijkt mij een fijn product voor de huid!

  01 June 2018 at 12:46
 • Reply nicole

  Wat handig dat je poriën hiermee minder zichtbaar worden zeg! Dank voor de tip.
  nicole´s last blog post ..Maden in de container? Tips om er van af te komen!

  01 June 2018 at 12:39
 • Reply Girls-things

  Ohh, dat klinkt echt super handig en fijn!
  Girls-things´s last blog post ..Ylonn Raka- weg met de rode bultjes en irritaties na het ontharen

  01 June 2018 at 12:00
 • Reply Lipstickencupcakes

  Ik ken dit merk nog niet. Misschien kan ik deze eens proberen. Ik heb snel last van mee eters op mijn neus en krijg deze lastig weg.

  01 June 2018 at 11:29
 • Reply Lodi

  Interesant artikel, ik ken dit helemaal niet. ik kante voorstelen dat het lekker aanvoelt als je het op je gezicht hebt. En fijn dat je het idee hebt dat het werkt. ik heb eerlijk gezegd nooit het idee dat dit echt kan werken, want dan zou het een wondermiddel zijn, maar dat het goed aanvoelt, kan natuurlijk wel.

  01 June 2018 at 10:02
 • Reply priscilla

  Ik ken dit merk nog helemaal niet. Grappig dat het ook voor mannen als after shave gebruikt kan worden.
  priscilla´s last blog post ..NIEUW | The Body Shop Banana Special Edition

  01 June 2018 at 10:01
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge