Follow:

Outfit My Jewellery

2022shoplogmyjewellery

Hoi..hoi…! Heerlijk weertje maar toch iets te warm. Deze zomer heb ik geen kleding en parfums in de sale gekocht. Aaaah! Maar in deze blogpost wil ik toch laten zien aantal kleren die ik al een tijdje geleden heb ik eigenlijk wat bestelling geplaatst op de webshop my jewellery. Video shoplog heb ik al lang online, zie hier

. Kijk je mee wat heb ik besteld.

Na rondgesnuffeld heb ik 3 jurken, een sweatshirt, oorbellen en een parfum besteld. Ik wist het niet dat my jewellery eigen parfum heeft. Ik heb de roze kleur gekozen. Het ruikt heerlijk, ongeveer 2-3 uurtje blijf lang hangen. Voor afwisselen is lekker parfum en als niet meer goed ruiken, kan je altijd weer spuiten. Ik heb twee jurken tot de knieen besteld en een soort van kimono, de lengte tot de enkel, best wel lang voor mij. De sweatshirt is heerlijk zacht, zeker voor de koude weer. De oorbellen zijn erg leuk. (meer beelden op de video, link vind je boven dit artikel. Erg blij met mij bestelling en love om weer leuke item te scoren. 2022shoplogmyjewellery1a 2022shoplogmyjewellery1aa 2022shoplogmyjewellery1aaa 2022shoplogmyjewellery1aaaa

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin ?

disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links
Share
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge