Follow:

Garnier SkinActive Masque Tissu Hydra Bomb

 photo GarnierMask1aa_zps06e3z8uk.jpg
Garnier introduceert een Naturals Hydra Bomb Masker. Een hydraterend tissue masker die zeker een musthave tijdens de wintermaanden. Ik heb het Garnier Hydra Bomb Masker uitgetest voor jullie. Benieuwd naar mij ervaring, lees je snel verder.

 photo GarnierMask1aaaa_zpsvbklwwgh.jpg
De Garnier SkinActive Hydra Bomb zit in een vierkante plastic verpakking en het ziet er fris uit. Aan de achterkant van de verpakking lees je wat informatie en instructie hoe je dit masker gebruikt.

 photo GarnierMask1aaaaa_zpscxex97wb.jpg
De ingrediënten

 photo GarnierMask1aaa_zps7iq4e82o.jpg
In de verpakking ziet het masker er zo uit. Het heeft een witte (tissue) en blauwe kant (gaas), het is de bedoeling dat de blauwe kant straks eraf halen als het tissue masker op je gezicht plakt (zie op het instructies plaatjes). Het mask heeft holletjes bij de ogen, mond en neus. Dit tissue masker bevat ultra hydraterend serum, granaatappel en hyaluronzuur die zorgt dat het vocht in de huid blijft. Het zit er wel een beetje alcohol en parfum in. Dit vind ik wel erg jammer. Garnier belooft dat dit masker je huid hydrateert.

 photo GarnierMask1aaaaaa_zpss1rjb2bp.jpg
Wanneer ik dit masker op mij gezicht doe, heb ik wat moeite om het masker op mijn gezicht te plakken, vooral de opening voor ogen, neus en mond. Mijn gezicht voelt heerlijk verkoelend aan en laat je dit masker 15 minuten. Toen ik het masker eraf haal van mijn gezicht, blijft er nog wat vochtig achter op mijn gezicht. Dan doe ik even zacht masseren zodat het vochtig goed intrekken. Mijn huid daarna echt heerlijk zacht aan en stuk frisser er uit zien en belangrijk is het prikt niet. Heerlijk! Ik zou wel graag regelmatig doen. Het masker is voor éénmalig gebruik en na gebruik gooi je de tissue gewoon weg.

Het Garnier SkinActive Hydra Bomb Masker is verkrijgbaar bij de drogisterij en kost €2,49 per stuk

Liefs,
Dhini  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like