Follow:

Het Alfabet perfum merken : J & K

2021JK7a

Hoi..hoi..! Vandaag is het een beetje laat maar het kan nog wel om nu te plaatsen. Het is eigenlijk tijd voor volgende letter J en K van het alfabet Perfume merken. Wil je vorige letter nog lezen, dat kan nog, hier is link A, B & C , D & E , F & G, H & I. Lees je meeJ : Jean Paul Gaultier Le Parfum Intense Eau de Parfum (EdP)

2021-JK7ab 2021-JK7abb Voor letter J heb ik van het merk Jean Paul Gualtier gekozen. Zo`n leuke flacon, alleen vind ik jammer dat geen dopje erop.

Top : Peer, jasmijn
Hart : Witte vanille, vetiver, kers, leer
Basis : Vanilleboon, Tonkaboon, Hazelnoot, Orchidee, Amber

Het ruikt echt verrassen lekker. Het is zout met een beetje frisse en warm vleugel, echt verrassend en magische geur. De aroma’s van vanille is goed aanwezig maar niet overheersen. Het blijft de geur goed hangen.

K: Kenzo Amour (EdP)

2021-JK7ac 2021-JK7acc Voor letter K heb ik voor het merk Kenzo gekozen. Kenzo Amour zit in een rode flacon. Ik had al lang geleden Kenzo Flower gekocht (nog een beetje in de flacon, moet nog nieuw kopen) en ik ben echt dol op dus vandaar dat heb ik niet opgemaakt. Ik ben eigenlijk benieuwd naar alle Kenzo perfumes maar toch voor Kenzo Amour gekozen.

Top : heliotroop, frangipani
Hart : thee, kersenbloesem, rijst, thanaka hout
Basis: musk, vanille

Zoals ik verwacht. De geur is zo heerlijk. De geur is warm, een zoet en bloemig. Het blijft goed lang hangen.

2021-JK7aa Oh… ik ben heel erg blij met beide perfumes. Zo heerlijk geurtjes. love it. Op naar volgende letter en dat letter L & M.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like