Follow:

GET ZEN met Kruidvat gezichtsmasker

Kruidvat masker
Tijd voor jezelf, heerlijk is dat. Je verwent jezelf met heerlijke gezicht producten. Vandaag ga ik een aantak nieuwe Kruidvat gezichts-maskers laten en zien. En ik heb ze al uitgetest. Benieuwd wat ik ervan vond. Lees je gauw verder.

Kruidvat Relaxing Mask cocoabutter & almond oil € 0,89

Kruidvat masker
Relaxing mask cocoabutter & almond oil heeft een heerlijk zoet geur. Dit product bevat cacaoboter en amandelolie die de huid verzorgen en laten de huid weer zijdezacht aanvoelen. De textuur van dit maskertje is niet te dun en niet te dik. Het aanbrengen met hand of kwastje is makkelijk. De inhoud van de sachet kan je twee keer gebruiken. Na 10-15 minuten mag je het afspoelen met lauwwarm water. Na gebruik van deze masker voel mijn huid lekker zacht aan.

Kruidvat Kruidvat Hydrating Mask cucumber & aloevera € 0,89

Kruidvat masker
Hydrating Mask cucumber & aloevera geeft de huid meteen na het aanbrengen een hydratatie boost die tot 24 uur lang aanhoudt. Hyaluronzuur en aloë vera hydrateren de huid terwijl de sheabutter en amandelolie de huid verzorgen. Ook is de textuur fijn daardoor breng met hand of kwastje makkelijk aan. Dit masker ruikt lekker fris. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan.

Kruidvat Tissue Mask Energizing avocado & cupuacubutter € 0,89

Kruidvat masker
Tissue Mask Energizing avocado & cupuacubutter geeft een snelle energieboost. Dit tissuemasker bevat avocado-olie en capuacu boter die voor de huid verzorgen en beschermt tegen uitdroging. Bovendien kalmeert de aloë vera de huid. Het tissuemasker ruikt aangenaam en vochtig genoeg dat is natuurlijk fijn, alleen de formaat iets te groot daardoor niet netjes geplakt op mij gezicht. Ongeveer 10-15 minuten laat ik het masker intrekken, zodra je het masker eraf haalt, masseer ik de vloeistof nog even in mijn huid. Daarna spoel ik het af. Het voelt mijn huid lekker zacht aan.

GET ZEN met Kruidvat gezichtsmasker

Kruidvat masker
Alle drie maskers bevalt prima voor mijn huid maar crème maskers vind ik fijner. Er zitten 2 maskers in elke verpakking die je de maskers makkelijk kun splitsen. Op de achterkanten vind je gebruiksaanwijzing en een ingrediëntenlijst. De nieuwe gezichtsmaskers en theeën zijn verkrijgbaar bij alle Kruidvat winkels en online via kruidvat.nl

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd.

  

Share
Previous Post Next Post

You may also like