Follow:

Boek : Bullet Journal Blaadjes

Bullet Journal
Bujo of bekend als bullet journal vind je overal op youtube, bloggers en social media`s. En vandaag laat ik een bullet journal aan jullie zien.

Bullet Journal
Een bullet journal helpt je alles wat je bezighoud overzichtelijk bij elkaar te zetten. Dit boek kan je gebruiken als een dagboek, todo lijstje, wensenlijst en nog andere doelen. Met de bullet journal kan je veel beter bepalen wat jij belangrijk vindt in het leven. Daarnaast kan je ook met bullet journal voor je creativiteit bijvoorbeeld handlettering, knipsels, kleuren of tekeningen. In een boek kan je alles wat je wilt. Handig boek is dat toch?!

Bullet Journal
Dit bullet journal heeft een leuk cover met blaadjes illustratie. Alle bladzijdes zijn niet dik en heeft stippen van
1×1 cm en iets te aanwezig. Achterin in het boek de laatste paar bladzijdes is er nog wat informatie over dit boek voorbeeld hoe je de bullet kan gebruiken.

Hieronder zie een voorbeeld laatste bladzijdes
Bullet JournalBullet Journal

Bullet Journal
Bullet Journal heeft een leuke cover vol met blaadjes illustratie. De formaat is precies goede grootte om altijd in een tas te kunnen gooien. De stippen staan op 1×1 cm, handig maar zijn te aanwezig zijn. Alleen jammer dat de bladzijdes niet zo dik. Met een bullet journal wordt je minder vol in je hoofd. Het Bullet Journal te koop in de winkel en online

Notitieboeken | Cadeau | Karakter Uitgevers | ISBN 9789045215013 | 128 pagina’s | €11,99

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. Dit artikel bevat een affiliate link. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like