Follow:

Gisteren traktatie uitgedeeld (zelfgemaakte LEGO snoepjes, koekjes

LEGO koekjes
Gisteren was Djess jarig en dan mocht Djess zijn klasgenoten weten en wat lekkers uitdelen. Dit jaar ga ik voor LEGO koekjes met daarop LEGO snoepjes en fondat. Na gegooled en via Pinterest inspiratie zoeken, heb ik leuks gevonden. Kijk mee

LEGO koekjes

Ik heb de koekjes recept via Laura`s Bakkery, dit recept. En de LEGO inspiratie heb ik via blog sprinklebakes. Alleen bij mij gebruik ik geen gesmolten candy en dan in de LEGO mold silicone vormpjes doen want ik weet het niet waar kan ik Candy Melts kopen/bestellen. Dus ik gebruik fruit-tella snoepjes om LEGO minifiguren te maken.

Maar eerst heb ik samen met Djess oefeningen gedaan. De LEGO minifiguren heb ik toen met fondant gemaakt maar vind te veel als allemaal van fondat dus dan vervang met snoepjes die je volgende video hieronder na deze video zien

 photo 2017DIY3dddd_zpsdqekvhwh.jpg

LEGO candy snoepjes

Wat heb je nodig :
– Zachte snoepjes (ik gebruik Fruit-tella
– LEGO mold (ebay/aliexpress

 photo 2017DIY3ddd_zpsy67n5cfr.jpg

stress bal

En als extra heb ik stress bal erbij
Wat heb je nodig
– Ballon (Action
– Bloem
– Schaar
– Permannen pen/Sharpie
– Lepel
– Sate stokje

 photo 2017DIY3ddddd_zpsfn7w2ykm.jpg
De koekjes in transparant plastic zakje en knop ik met gele wol en hangt er een stress bal. Mijn zoon zei… dat iedereen lekker vindt.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like