Follow:

Gisteren traktatie uitgedeeld (zelfgemaakte LEGO snoepjes, koekjes

LEGO koekjes
Gisteren was Djess jarig en dan mocht Djess zijn klasgenoten weten en wat lekkers uitdelen. Dit jaar ga ik voor LEGO koekjes met daarop LEGO snoepjes en fondat. Na gegooled en via Pinterest inspiratie zoeken, heb ik leuks gevonden. Kijk mee

LEGO koekjes

Ik heb de koekjes recept via Laura`s Bakkery, dit recept. En de LEGO inspiratie heb ik via blog sprinklebakes. Alleen bij mij gebruik ik geen gesmolten candy en dan in de LEGO mold silicone vormpjes doen want ik weet het niet waar kan ik Candy Melts kopen/bestellen. Dus ik gebruik fruit-tella snoepjes om LEGO minifiguren te maken.

Maar eerst heb ik samen met Djess oefeningen gedaan. De LEGO minifiguren heb ik toen met fondant gemaakt maar vind te veel als allemaal van fondat dus dan vervang met snoepjes die je volgende video hieronder na deze video zien

 photo 2017DIY3dddd_zpsdqekvhwh.jpg

LEGO candy snoepjes

Wat heb je nodig :
– Zachte snoepjes (ik gebruik Fruit-tella
– LEGO mold (ebay/aliexpress

 photo 2017DIY3ddd_zpsy67n5cfr.jpg

stress bal

En als extra heb ik stress bal erbij
Wat heb je nodig
– Ballon (Action
– Bloem
– Schaar
– Permannen pen/Sharpie
– Lepel
– Sate stokje

 photo 2017DIY3ddddd_zpsfn7w2ykm.jpg
De koekjes in transparant plastic zakje en knop ik met gele wol en hangt er een stress bal. Mijn zoon zei… dat iedereen lekker vindt.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Sarah

  Heel erg leuke koekjes. ik zal de link direct naar mijn schoonzus doorsturen, haar zoontje is gek op lego en binnenkort jarig

  12 October 2017 at 20:38
 • Reply Florentine

  Super leuk bedacht! onwijs schattig
  Florentine´s last blog post ..⋆Retro tech⋆ versus ⋆High tech⋆

  18 March 2017 at 11:17
 • Reply Deb

  Wat ontzettend leuk gedaan en wat een werk moet erin gezeten hebben!
  Deb´s last blog post ..Essie love bij Etos: Spaar voor een Essie goodiebag!

  17 March 2017 at 23:08
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge