Follow:

Goody Good Stuff naturally delicious!

 photo 2016GoodyGoodStuff1aaaaaaa_zpsaupxu2rz.jpg
Snoepjes? Als Djess dat hoort, zei hij met stralende gezicht “JAAAA”. En de meeste kinderen als snoepjes horen, dan hoor je blije antwoord “JAAAA…”. Maar er zijn ook volwassene mensen die op snoepjes gek. Ik ben zelf geen snoeperd, Djess wel. Een tijdje geleden mochten wij snoepjes van merk Goody Good Stuff ontvangen en wij gaan uittesten/proeven.

Het Goody Good Stuff verhaal
Jarenlang hebben we gewerkt om echt lekker snoep te maken met een selectie van eerlijke ingrediënten. En we zijn er trots op dat we nu kunnen zeggen dat het ons gelukt is! Het eindresultaat zijn deze mooie zakken heerlijk snoep, welke nu ook verkrijgbaar zijn in de winkels in Nederland. Probeer de verschillende varianten, stuk voor stuk onweerstaanbaar lekker! Onze smaakvolle producten zijn: glutenvrij, lactosevrij, gelatinevrij, notenvrij en zijn gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Brons : goodygoodstuff.com

 photo 2016GoodyGoodStuff1aaaaa_zps28iqeiqc.jpg
In de ingrediënten lees je dat de snoepjes er suiker in zit.

Goody Good Stuff is geschikt voor iedereen want de snoepjes zijn :
– Vegetariërs
– Veganisten
– Koosjer
– Halal

 photo 2016GoodyGoodStuff1aa_zpsgfpjqkhg.jpg
Er zijn vijf verschillende smaken die wij testten :
Cola Breeze : De snoepjes heeft een vorm van colaflesjes met twee kleuren. Deze zachte snoepjes zijn lekker en het suikerlaagje knispert, zonder vind ik beter. Ze hebben een typisch van colasmaak. Ik ben niet zo van Cola smaak maar mijn zoon vind het wel lekker.

Koala Gummy Bears : Deze snoepjes zijn koala beertjes. Toen ik eerste keer zag, dacht ik dat ze beertjes waren. Ik denk aan andere snoepjes, beertje snoepjes. Deze koala snoepjes smaken heerlijk zacht en niet te zoet

Berry Mix : Deze snoepjes hebben verschillende drie verschillende fruit vormpjes. Ze zijn ooh heerlijk zacht en niet te zoet maar toch anders dan de Koala gummy beer. Deze snoepjes vind ik lekkerder dan de Koala Gummy beer.

Summer Peaches : Deze snoepjes zijn heerlijke zachte perzikjes smaak. Ze zijn rond vormpjes net als muntje ongeveer zo groot als een euro. Er lagen suiker op de snoepjes. Net als Cola Breeze zijn er suikerlaagje op de Summer Peaches snoepjes.

Sour Mix & Match : Deze snoepjes zijn heerlijk zuur. Ze zijn iets harder dan de perzikjes. Ook bij deze snoepjes is het suikerlaagje aanwezig. Ik hou van zure smaak en in mijn mond vind ik deze erg lekker.

 photo 2016GoodyGoodStuff1aaaaaaaa_zpselan3rge.jpg

Naast gewone zakjes, zijn er ook twee uitdeelzakken “Berry Mix en mix”. Bij elke uitdeelzakken zitten er 8 zakjes in, per zakje van 20 gram. Bij de Mix uitdeelzakje zitten vier zakjes met gummy beertjes en vier zakjes met colaflesjes. Handig zo`n uitdeelzakje voor onderweg meenemen of als Djess`s nichtjes, neefjes of zijn vriendinnen onverwachts langs komen. Ook ideaal voor traktatie op school.

 photo 2016GoodyGoodStuff1aaaa_zpslcpst0vt.jpg

Mijn zoon Djess vindt alle deze snoepjes lekker, behalve Sour Mix & Match die hij nog niet lekker vindt maar toch opgegeten. Ik ben bang dat ik nu aan snoepjes verslaafd word want ze zijn lekker zacht en niet te zoet en bovendien zijn ze veganisten, halal en natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Mijn favoriet gaat naar Berry mix, Summer Peaches en Sour Mix & Match. Ik weet het nu welke snoepjes ga ik kopen voor mijn zoon en voor mij zelf. Lekker snoepjes als wij onderweg of reizen. I like this!

Goody Good Stuff
Goody Good Stuff snoepjes zijn geschikt voor (bijna) iedereen met een allergie. Per zak 150gram kost €1,59 en ze zijn verkrijgbaar in de supermarkten zoals Albert Heijn,Jumbo, Plus, Dirk en C1000 en ook bij Kruidvat/

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. Ook bevat affiliatie link disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like