Follow:

Healthbox April

 photo 2016HealthboxApril1aa_zpswebfld9m.jpg
Een weekjes geleden ontving ik nieuw Healhtbox van deze maand April. In de vorige box zat er producten van food tot verzorging en ik ben erg blij. Het blijft erg leuk om unboxing te doen en ontdekken van nieuwe producten en merken. Vandaag ga ik dus unboxing Healthbox April.

 photo 2016HealthboxApril1ah_zpsiicflgz4.jpg
 photo 2016HealthboxApril1ahh_zpswdg7yxrr.jpg
The Konjac Sponge – Facial Puff Sponge French Pink Clay – €12,99
Wat superleuk en blij toen ik dit Konjac Sponge in de box ziet. Want tja ik ben heel erg nieuwsgierig naar. Ik kende deze product toen ik bij I love Beauty event was. Dit Konjac spons is 100% natuurlijk en gemaakt van plantenwortels van de Konnyaku plant en dus rijk aan mineralen. De spons verwijderd de make-up op waterbasis. Dit roze variant is geschikt voor mensen met een gevoelige huid. De Franse roze klei verbeter de elasticiteit van de huid zodat zelf de meest gevoelige huid weer gaat stralen.

De spons wordt zacht als hij goed vochtig is. Ik masseer hem op mijn huidgezicht. Mijn huid voelt daarna heerlijk zacht. Daarna smeer ik mijn gezicht gewoon met nachtcrème omdat ik gewend ben.

 photo 2016HealthboxApril1ab_zpsw3fywgw7.jpg
 photo 2016HealthboxApril1abb_zpsjbw2hwrk.jpg
VERIVAL Bio – Porrige and Muesli – €2,00
Ik ben niet gewend muesli eten als ontbijt. Mijn man en mijn zoon eten dagelijks in de morgen samen muesli eten. Als ik muesli eet, krijg ik snel honger. Maar deze twee zakjes 100% biologische ontbijtgranen van VERIVAL zien er lekker uit. Ik ga ze wel uitproberen maar als mijn man en Djess willen proberen, mogen ze hebben. Deze ontbijtgranen VERIVAL bevatten geen kunstmatige smaak- kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

 photo 2016HealthboxApril1ai_zps4xs7jugg.jpg
 photo 2016HealthboxApril1aii_zpsfzh6e6wa.jpg
Cattier – Toothpaste with Clay and Mint – €6,09
Heerlijk fris in de morgen beginnen met tandpasta van Cattier.De met klei en biologische etherische muntolie verfrist de adem en helpt het gebit en tandvlees gezond te houden. De tandpasta belooft onze monde gezond te houden en adem fris naar minty.

 photo 2016HealthboxApril1ad_zpsj1ncbqx6.jpg
Orthica – Multi Energie €15,50
Zoals in vorige box zit er weer een pot vol vitaminen van Orthica. De Multi Energie is een natuurlijke multivitamine. De pillen van vorige boxen zijn nog niet op dus ik ga deze iemand anders blij maken.

 photo 2016HealthboxApril1ae_zps2gyrsjst.jpg
Squalan – Pure Travel – €15,00
Toen Healthbox op hun facebook deze product Squalan liet verklappen, ben ik heel blij want ik kende al deze merk en zelf al uitgetest, alleen is hij een tijdje al op. Ik ben tevreden met deze gezichtsolie van Squalan. De olie zit in meeneem formaat, handig om hem mee te nemen als je weekendje weg. De Squalan is 100% afkomstig uit door Ecocert goedgekeurd suikerriet. Deze gezichtsolie is ook geschikt voor extreem gevoelige huid.

 photo 2016HealthboxApril1af_zpskw2ege28.jpg
 photo 2016HealthboxApril1afff_zpsrshqc8au.jpg
Alpro – Coconut Drink Original – €2,26 *bevat van nature aanwezige suikers
Een heerlijke kokosnootdrink van Alpro. Lekker voor bij je ontbijt of als tussendoortje. De drank bevat geen toegevoegde suikers en is laag in calorieen. Er is een flyfer met recepten hoe heerlijks smoothie kan maken. Helaas onze blender is kapot (snel kopen dus). Met deze Coconut Drink kan je niet alleen voor smoothie maar hij kan gebruiken in andere recepten bijvoorbeeld pannenkoeken, cake/koek.

 photo 2016HealthboxApril1ag_zps22adzw7i.jpg
 photo 2016HealthboxApril1agg_zpsityp0urh.jpg
Body&Fit – Peanutbutter & Cacao – €3,90
Deze maand in de Healthbox zit er lekker pindabutter die je lekker op de brood of crackers kan smullen. Deze lekker en healthy pinda & cacaobutter is van Body and Fitshop. Met deze healthy pinda & cacaobutter kan je ook wat lekkers bakken.Er is een papier met recept meegeleverd. Ik ga met mijn zoon dat proberen te maken. Het zou fijn zijn als er ook met stukjes pinda`s variant dan kan ik lekker gado-gado saus maken.

 photo 2016HealthboxApril1aj_zpsjqcci2o5.jpg
 photo 2016HealthboxApril1ajj_zpssivjkrpw.jpg
Body&Fit – Pure Almond Flour – €9,90
Al een tijdje wil ik graag Almond flour hebben en nu hij zit in Healthbox deze maand. Lekker kan ik wat lekkers bakken.

 photo 2016HealthboxApril1a_zpsntd6huex.jpg
In deze box deze maand zitten er weer heerlijke producten, van verzorgingsproducten, van lekker producten om te bakken tot drinken. Yeah love it! Ik heb er zin om samen met Djess lekkers te bakken. Deze box kan je hier op de site bestellen.

Wat vind jij de inhoud van Healthbox “Royal Treatment”?

Blijf op de hoogte van Healthbox door deze Facebookpagina te liken.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like