Follow:

Greensweet Stevia de gezonde suikervervanger

 photo 2016Stevia1a_zpslfdfs0wf.jpg
Tegenwoordig let mens de ingrediënten op die in de verpakking van het blikje, sap en nog veel meer om alles op te noemen. Ik las ooit op internet over suikervrije eten en drinken. Ik laat jullie kennis maken met producten van Greensweet Stevia. Greensweet Stevia is de gezonde suikervervanger.

Wat is Stevia?
Stevia zoetstof is een natuurlijke zoetstof afkomstig van de Stevia plant, een kruid afkomstig uit Zuid- en Centraal Amerika. Thans wordt de plant voornamelijk gekweekt in Paraguay, Brazilië en China. Stevia zoetstof bevat geen calorieën, geen suikers en heeft een glycemische index van nul en is daardoor erg geschikt als vervanger van suiker. Klik hier voor onze producten.

brons – greensweet-stevia.nl

 photo 2016Stevia1aa_zps4bc0rjbr.jpg
Ik ontving maar liefs vijf Greensweet Vloeibare stevia in meeneemformaat van 30 ml met verschillende smaken. Ze zijn geseald in plastic en karton. Op de karton vind je voor en achterkant wat informatie.

 photo 2016Stevia1aaa_zpsgfmdku2z.jpg
De voorkant vind je informatie dat de product geen suiker, geen calorieën.

 photo 2016Stevia1aaab_zpsq02cjt7b.jpg
De achterkant vind je de ingrediënten

 photo 2016Stevia1aaaa_zpsowxfl36j.jpg
Wat zijn de toepassingen van de vloeibare Stevia?
– Naturel : koffie, thee, yoghurt, kwark, sauzen.
– Vanille : Koffie, thee, yoghurt, shakes, kwark.
– Aardbei : water, thee, yoghurt, kwark, smoothie, shake, ijs.
– Framboos: water, thee, yoghurt, kwark, smoothie, shake, ijs.
– Citroen: water, ook met koolzuur, thee,kwark, yoghurt, smoothie,shake, ijs.
– Karamel: koffie, melk, yoghurt, kwark, smoothie, shake, ijs.
– Chocola: in warme en koude melk, koffie, yoghurt, kwark.
– Cocos: i.c.m. choco in melk, in kwark en yoghurt.
– Amandel: thee, koffie,kwark en yoghurt.
– Kaneel: vooral in thee.
– Druif: water, yoghurt en kwark.

brons – greensweet-stevia.nl

Alle vloeibare Greensweet-stevia zit in een flesje , met een handige pipet kun je makkelijk per druppel doseren.
Naast de naturel vloeibare stevia heeft Greensweet Stevia 14 andere smaken. Deze kun je in water, koffie, thee, yoghurt, kwark, cake, koekjes toevoegen. 1 druppel staat gelijk aan 1 theelepel suiker. Ik heb vijf verschillende smaken ” Aardbei, Vanille, Kokos, Citroen, Caramel “. Maar vergeet niet eerst schudden voordat je de druppels in water of andere drinken of eten toevoegen.

2 á 3 druppels vond ik te zoet, 1 druppel toevoegen aan water vond ik voldoende. Ik hou niet zo van gezoete dranken, vandaar. Bij alle smaken proefde ik de zoetheid behalve bij citroen.

 photo 2016Stevia1aaaaaaa_zpsqibk0d6b.jpg
Djess heeft in zijn half glas melk en een druppel is helemaal voldoende. De melk wordt zoet genoeg en het ruikt lekker licht naar caramel. Djess vindt het zelf niet zo lekker. Ik wel. Djess vindt aardbeien smaak lekkerder.

Eerlijk gezegd drink ik mijn thee ook zonder suiker en een koffiedrinker ben ik niet. Ik ben niet zo’n zoetekauw maar in de yoghurt en cupcakes zou ik ze wel gebruiken.

 photo 2016Stevia1aaaaaa_zpsmyk8hity.jpg
Nu is de chocolade aan beurt, hier heb ik er zin in want want tja ik ben best gek op chocolade, ook mijn mannetjes. Greensweet-stevia pure chocolade met hazelnoot. Deze pure chocolade proef ik bitter van smaak omdat de chocolade van pure cacao is gemaakt. De bitter smaakt juist lekker, vind ik persoonlijk. De chocolade is gelijk op opgegeten. Greensweet-stevia chocolade is GMO vrij. per stuk € 2,49 in 42gr.

Greensweet vloeibare stevia is ook verkrijgbaar in groot formaat 50ml voor € 9,95 of € 6,95 (30ml). Greensweet-stevia vloeibare bevat ook vitamin C en natuurlijk aroma. Op de site kan je lekkerste gerechten uitproberen van ontbijt tot hoofdgerecht en hapjes met deze vloeibare gezonder suikervervanger. de recepten Je bent bezig om minder suiker te gebruiken, is deze gezonder suikervervanger voor jou.

Naast vloeibare suikervervanger en chocolade heeft Greensweet-stevia ook zoetjes en poeder. Je kunt ze op hun webshop bestellen. Vanaf €30 is verzending gratis.

Hebben jullie ervaring met Greensweet Stevia producten?

Blijf op de hoogte van Greensweet Stevia door deze Facebookpagina te liken.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. Ook bevat affiliatie link disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like