Follow:

Mijn eerste cupcake

Als jullie op mij vorige P366 (week 8) goed hebben gekeken, stond daar een foto met mijn nieuw oven (kleine oven). Eerlijk is dit voor mij de eerste oven gebruik. Ok vroeger toen bij mijn moeder woonde maar dan niet elektrisch oven en ik wist niet hoe de oven werkte. Ik helpte wel mijn moeder tijdens cake of koekjes maken maar niet over de oven 😀 Goed genoeg over verleden en nu over mijn eerste zelf gemaakte cupcakes (gewoon simpele cupcake zonder versieren)

Ik heb cupcakebakje voor 12 cupcakes bij Kruidvat gekocht maar helaas past niet want de oven te klein hi..hi…gelukkig heb ik silicone cupcakevorm dus ik gebruik dat.

Lacht niet uit want resultaat ziet er niet mooi uit en kijk niet de vorm maar naar de smaak. En het was heerlijk. Jeannet heeft zelf twee cupcakes opgegeten. Djess is gek op. En die cupcakes zijn nu op. Ik show nu eentje aan jullie zien. Ik moet veel oefeningen dus hi..hi…

Share
Previous Post Next Post

You may also like