Follow:

Halloween op de Julianatoren

 photo 2016JulianatorenHalloween1a_zpswupxhoql.jpg
Bo…! boooooo….. Halloween komt er bijna aan. Het gedeelte in de julianatoren wordt in Halloween sfeer versierd. Het ziet er van buiten al een beetje griezelig uit. De bezoekers kunnen in hun Halloween outfit meelopen op de catwalk. Afgelopen maandag zijn wij naar Julianatoren geweest …

 photo 2016JulianatorenHalloween1aa_zpsmyeen3bq.jpg
Voordat wij naar binnen gingen zagen wij al het park met Halloween thema. Hier en daar liggen strobalen en er staan veel pompoenen. Het griezeldoolhof wordt opgebouwd uit strobalen en versierd met Halloween accessoires zoals neppe spinnenwebben, vleermuis, enge poppen en andere griezel dingen. Dat wordt het sfeer een extra griezelig van, maar niet zo eng. De griezeltunnel is donker. Voor kleine kinderen worden iets al wat spannend zijn, denk ik. Onderweg kom je enge dingen tegen zoals spinrag, pompoenen met gezichten of enge poppen. Je hoort ook nog een griezelig geluidje en voor special effect komt er rook. Dat wordt alles een beetje griezelsfeer, maar niet zo eng. En wat leuk gedaan met alles. Voor mij zoon was wel een beetje spannend dus ik ging gewoon mee en ik vond het niet erg om mee te gaan. Dank u wel dat wij uitgenodigd worden. Het was leuk ervaring dat wij het Halloween sfeer in de Julianatoren mogen zijn.

De Grote Spookshow
Meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin zijn verkleed als enge vampieren en al helemaal in de stemming voor Halloween. De show duurt in 25 minuten en wordt iedereen meegenomen in een spannend verhaal waarbij volop gedanst en gezongen wordt met de favoriete TV karakters meneer Kaasgaaf Dracula, mevrouw Suikerspin, spook Jul & Heks Julia.

 photo 2016JulianatorenHalloween1aaa_zpssaqcrhoh.jpg

Halloween in Julianatoren en Dolfje Weerwolfje show
Tijdens Halloween is Dolfje Weerwolfje (Dolfje Weerwolfje gebaseerd op deze kinderboekenreeks.) van zaterdag 15 t/m zondag 30 oktober (m.u.v. maandag 24 oktober) te zien en en voor jong en oud. Kortom een leuke dag je uit voor het hele gezin. Durf jij ook griezelen in de Julianatoren?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Bedankt voor uitnodiging

Share
Previous Post Next Post

You may also like