Follow:

Fashion friday : ONLY

 photo 2016SansOnlineNL1a_zpsmzkp8og4.jpg
Het weer is koud en kouder geworden. Voordat ik naar buiten ga, laat ik de winterjassen eerst klaar liggen dan kies ik daarna welke winterjassen ga ik dragen. Zo leuk hé een paar winterjassen hebben. Ik draag kleding van verschillende merken zoals Vila, Esprit, Only, Vero moda etc. Voor mij maakt het niet uit welke merken draag ik de kleding als maar zitten ze lekker.

 photo 2016SansOnlineNL1aa_zps5pztlyuj.jpg
Een paar dagen geleden heb ik twee winterkleding in mijn kast toegevoegd. Een vest en een jurkje. Tja…in koude weer wil ik ook eens jurkje dragen, wel maillot dragen, anders krijg ik koud..brrr.

Zijn jullie klaar om winterkleding te dragen?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like