Follow:

Kruidvat Kleurshampoo Wash In Wash Out

 photo 2016KruidvatWash1a_zpsjfahsgdv.jpg
Het is moment dat je geen tijd heb om je grijze haren te verbergen. Toen ik bij Kruidvat langs liep, viel mijn ogen op Kruidvat Kleurshampoo Wash In Wash Out. Hi…ik ga eens proberen en toen pakte ik er eentje en nam mee naar de kassa toe.

 photo 2016KruidvatWash1aa_zpsk1jq03hw.jpg
De ingrediënten

Ik heb in Chocolate brown gekozen. De kleurshampoo is vrij van ammoniak maar zit wel een parfum in. Op natte haar breng je deze kleurshampoo aan en laat het 5 minuten goed inwerken. Spoel daarna je haar uit. Het zou super fijn zijn als deze kleurshampoo mijn grijze haren kan verbergen maar helaas zie ik nog die witte haren tussen mijn zwarte haren. Toch wil ik andere kleurtje uitproberen. Het kost maar €1.99, te koop bij alle Kruidvat winkels of online

Heb je ooit kleurshampoo gebruik? Zo ja! Laat maar mij weten want ik ben benieuwd naar.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like