Follow:

Heerlijk sauna geweest

Untitled
Eindelijk zo ver dat wij op zaterdag richting sauna in Ridderkerk reden. Al een tijdje hadden wij planning maar elke keer was er wat. Dat was heeeeel erg lang geleden wij naar sauna ben geweest. Laatste keer was in 2013 dat ik naar sauna ging. Eindelijk konden wij een dagje tijd maken om naar sauna te gaan en het moesten wij even wennen maar wij hebben echt van genoten.

Daar aankomen, kregen mijn man een pasje voor wat drinken en eten en in kleedkamer moesten wij zelf code tippe zodat de tassen kunnen verbergen. Eerste gingen wij douchen dan gelijk naar echte heet kamer Finse Sauna. Zweten! Afkoelen met koud water dan naar infrarood maar ik vind niks dus maar eventjes. Dan gelijk naar Turks stoombad. Ik vind stoombad heerlijk. Wij hebben bijna alle sauna kamer geprobeerd. Maar eentje niet Kleurentherapiesauna want elke keer vol. Het eten was lekker. En terug naar huis hebben wij heerlijk lichaam na sauna. Wat stom van mij dat ik de code vergeten en dit is voor tweede keer gebeurt op hetzelfde sauna. Dus ik kon niet de kast openen. Gelukkig helpt de medewerker dan kan ik de kast weer openen en aankleden dan naar huis. Wij hebben er weer zin in om weer naar sauna te gaan. Op naar volgende keer, hopen wij en misschien andere sauna proberen.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like