Follow:

STAX Adventkalender Christmas Tree

Adventskalender STAX Christmas Tree
Als ik december maand hoort, denk aan adventskalender. Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende adventskalender van beauty, food/drink tot speelgoed. Vandaag laat ik aan jullie een STAX Adventkalender Christmas Tree. STAX zijn bouwwerken met verlichting. Bouwen met licht. Het klinkt toch leuk!

In verleden hebben wij light STAX getest en mijn zoon vindt het erg leuk. Toen wij deze STAX Adventkalender Christmas Tree hebben ontvangen, dachten wij dat het groot zou zijn. Het blijkt een klein doosje. Maar het maakt mij niet, in dit geval ziet er cute en leuk uit. Wij hebben er zin in om unboxing te doen. Wij besloten de unboxing ieder dag op Instagram het vakje open maken. Check dus mijn instagram account. Zo leuk! Dag 1 hebben wij een vakje opengemaakt.

In het vakje een is een grondplaat. Heel cute! Voorkant van de grondplaat is er knopje met vier lichtfuncties en USB port.

Adventskalender STAX Christmas Tree
Deze STAX Adventkalender Christmas Tree is in het formaat van een LEGO bouwsteen. Superleuk natuurlijk vooral voor LEGO fans. Je kunt deze STAX Kerstboom in jou LEGO city plaatsen. STAX Adventkalender Christmas Tree is erg leuk voor jezelf of als cadeautje te geven. Meer speelgoed vind je op de webshop Speelgoed.nl

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like