Follow:

Het Alfabet challenge perfum merken : U, V & W

2022parfumschallenge3a

Hoi..hoi…! Het alfabet challenge perfume is helaas traag hier te plaatsen. Vandaag ga ik verder met letter U, V & W.2022parfumschallenge3ab U – Unic Naturals
Ik kende dit merk niet. Toen ik bij de DM drogisterij aan het snuffelde, zag ik dit merk Unic Naturals en door de prijs heb ik dit bestelde. Het blijkt kan je dit merk bij de Douglas kopen. Ik heb Nature is Vanille gekozen. Simpele flacon maar de dopje maakt iets leuk vind ik met houtachtige dop. De geur ruikt zoet naar Vanille. Het blijft redelijk goed hangen. 2022parfumschallenge3ac 2022parfumschallenge3acc V – Valentino
Ik heb Voce Viva gekozen. Met opzet heb ik geschenk set gekozen vanwege de miniatuur. Het zo schattig die miniatuur. De flacon is simpel vierkant met leuke dop, aan de zijkant is felle kleur zoals de verpakking.
TOP NOTEN: Italiaanse Bergamotolie , Mandarijnessentie
HART NOTEN: Oranjebloesem Absoluut, Gouden Gardenia-akkoord
BASIS NOTEN: Cristal Moss-akkoord, Vanille, Tonkaboon

Op mijn huid ruikt fruitige geur met een beetje zoet van vanille. Het blijft de geur redelijk goed hangen. De geur ruikt lekker maar niet zo echt speciaal vind ik. Overdag en in de avond kan deze parfum gebruiken. 2022parfumschallenge3ad 2022parfumschallenge3add W – Women`s secret “Eau my secret”. Van dit merk had ik al een tijdje 3 varianten gekocht bij de Action (eigenlijk wil ik hier hierover schrijven maar tot nu toe nog niet gedaan, schandalig). De flacon is mooi en strikje eromheen en dat is haar elastiek dus je kunt die voor je haar gebruiken.
Topnoten: Italiaanse mandarijn, citroen en peer
MiddenNoten: amandel, roos en jasmijn
BasisNoten: praline, muskus en vanille

Het ruikt deze geur op mijn huid zoetig bloemig. De zoetigheid van vanille en amandel goed aanwezig, niet te. Helaas vervliegt de geur best wel snel maar van verte ruikt toch het wel zacht. Voor mij deze geur kan overdag en in de avond gebruiken.

Dat was weer het alfabet challenge perfume merken. Op naar Volgende letter en dat is letter X, Y en Z. Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like