Follow:

The Ordinary Vitamin C

2022-Ordinary-Vitamin-C3aaa

Hoi…hoi..! Dit merk ken ik al maar zelf heb ik nog nooit gebruik. Maar nu heb ik een product van dit merk The Ordinary Vitamin C Suspension 23% die ik vandaag hierover bloggen. Lees je mee2022-Ordinary-Vitamin-C3a 2022-Ordinary-Vitamin-C3aa The Ordinary Vitamin C Suspension 23% antioxidant support dofheid, droge huid, fijne lijntjes, rimpels, donkere vlekjes, hyperpigmentatie, ongelijkmatige teint.

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% zit in een tube met klikbare systeem. De cream is wit en de textuur is vrij vloeibaar maar het smeert makkelijk, trekt goed in. Wel oppassen die heel kleine schubgedeelte/korrelig. Dat korrelige verdwijnt wel snel na het aanbrengen. Het prikt licht als je het aanbrengt vooral voor de eerste keer, maar verdwijnt snel. Het voelt niet op de vingers maar als je de cream op je gezicht aanbrengt en dan voelt het wel vooral als je sensitieve huid of een beetje wond op je gezicht. Het serum is een beetje olieachtig maar in positief manier. Ik breng hem in de avond voordat nachtcrème/nachtolie. Je hebt maar weinig nodig. Mijn huid wordt er blij van. De volgende dag mijn huid zacht voelt aan en egalere eruitzien. Ik heb dit product gekregen van mijn oude collega, dank je wel. Je kunt dit product online of in de beauty winkel kopen. Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like