Follow:

Woensdag wishlist : Kledingkast, badkamer, keuken en nog veel meer

2020okt

Hoi..hoi….! Het is woensdag vandaag een vroeger laat ik mij wensen zien. Maar de laatste tijd blog ik niet over. Ik heb zoveel wensen, veel te veel om alles te noemen. Voor blog heb ik per categorie zoals bijvoorbeeld gadgets, badkamer, kleding, parfums, beauty etc. Deze keer voor ons huis. Lees je verderBijna 10 jaar wonen wij in ons huis. OMG het gaat hard de tijd. Wij willen graag natuurlijk in een keer opknappen maar door budget wij kunnen een beetje bij beetje opknappen. Na die jaren hebben wij wat dingen ons huis opknappen zoals de ramen boven in alle kamer al dubbelglas. De schutting beide kanten al vernieuwd. Aan de voorkant de tegels (oude tegels) en ook achtertuin. Wel willen wij ook de voortuin en achtertuin met andere tegels opknappen. Maar wij willen even binnen huis focussen zoals badkamer, toilet, keuken, laminaat, de trap. Voor de raam in de knusel/computer kamer wil ik nog gordijn die kan dicht en half in het midden kan dicht zodat ik geen last van de licht als ik achter pc zit. Wij hebben een paar jaar terug laminaat zelf gelegd maar niet zo netjes dus hier en daar open en de plint los. Als alle binnen huis opknappen, dan kunnen wij gaan focussen naar achtertuin en voortuin. Als ik ooit jackpot win, zou ik wel graag verhuizen naar grotere huis die al mooi. Wij hoeven niet hier en daar opknappen. Wel liever met grote tuin en genoeg kamer want ik wil ook inloopkamer en ruimte ingang. Voordat vergeten wil ik ook vitrinekast voor mijn parfums stash/collectie. Ik ben geen keukenprins maar mooie keuken wil ik toch hebben. De keuken, badkamer, toilet is allemaal nog zoals ouder bewoners dus echt nodig om op te knappen. Alleen weet ik niet dat allemaal in echt zullen uitkomen. Ik hoop het wel binnenkort want ik wil toch nog kunnen van genieten. Huis is toch soort paleis. Mij huis is mij kasteel/paleis.

Wel deze maand hebben wij bezig met kledingkast, deel 1, de kasten en een paar laden en planken al binnen. De kasten zelf aan in elkaar gezet. Ik wil eigenlijk zo graag kledingkast tot plafond, alleen de hoogte van de kasten is iets te laag, nog 11cm open dus moeten wij oplossing zoeken. Maar mijn man heeft die kleine ruimte (11cm) dicht gedaan. Ik hoef dus niet boven de kasten de stoffen af te stoffen. Yes! Heerlijk zeg. Zaterdag 2okt komt de deuren, planken en nog aantal laden. Het duurt zo laaaaang de deuren, planken binnen komen. Grrr als weet van te voren dat de deur zou lang duren tot binnen ontvangen, dan beter toch misschien de deur tot plafond laten doen maar tja..al besteld dus tja dan moet wel wachten. Ik kan niet wachten om alles op te ruimen. Een van mijn wensen bijna uitkomen. Ik kan niet wachten.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like