Follow:

Home : Elly Terapy zitzak

Ellyzitzakterapy
Een paar dagen terug las ik een superleuk mailtje in mijn inbox met de vraag of ik de druppelvormige Elly zitzak van terapy wilde ontvangen voor het uittesten. Ik werd gelijk erg blij toen het groot pakket binnengekomen was. Ik heb een nieuw zitzak. Yes! Die wilde ik zo lang. En nu ligt zij voor mijn neus. In dit artikel vertel ik je er over met heel veel plezier. Lees je mee

Ellyzitzakterapy
Zitzakken zie ik overal en ik droomde dat ik die ook in mij huis had. Er kwam toen echt een groot pakket binnen en zoals altijd deed mijn assistent Djess met plezier het pakketje open maken (zie hieronder de video). En zoals kan je zien de zitzak is erg groot maar hij is super leuk en zit ongelofelijk comfy.

Ellyzitzakterapy
Elly zitzak ligt gezellig in onze woonkamer. De zitzak van Terapy is lekker groot en de vulling (EPS korrels) is stevig en vormt de zitzak zich naar je lichaam hierdoor zit hij lekker comfortabel. De hoezen zijn in meerdere kleuren beschikbaar maar ik koos Elly in donkergrijze hoes zodat de vieze vlekken niet goed te zien zijn vooral als je kind(eren) hebt of je maakt zelf ook per ongeluk vlekjes. Maar don`t worry als er kleine vlekken, kan je de zitzak makkelijk schoongemaakt worden met een vochtige microvezeldoek. De hoes van de Terapy zitzak is gemaakt van rekbaar katoen, zachte stof.

Ellyzitzakterapy
Wat nog fijner is dat de hoezen van de zitzakken afritsbaar zijn, wasbaar en beschikbaar in vijftien kleuren, genoeg keuze dus. Ik zou zelf wel graag nog twee hoezen in andere kleuren erbij hebben zodat ik hem ook kan gebruiken als de andere in de was moet.

Elly zitzak terapy
Elly zitzak terapy kan je op twee manieren gebruiken. Staand/druppel stijl als een stoel, eerst doe je Elly zitzak rechtop en met je vuistje maakt een kuiltje. Of je liever plat stijl dat is heel makkelijk natuurlijk, doe je hem gewoon neerleggen in vierkante vorm.

Ellyzitzakterapy
Welkom Elly zitzak! Ik ben heel erg blij mee. Hij is lekker groot, zit lekker comfortabel. Je kunt overal gebruiken, de hoes is zacht en wasbaar. Kortom love it! Als wij een groot huis hebben, zou ik nog een hebben en ook een aantal in andere modellen willen hebben. De druppelvormige Elly Terapy Zitzak is verkrijgbaar in vijftien kleuren en 4 specials.

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like