Follow:

La Sardine Camera en flitser Fischers Fritze

LaSardina
Ken je waarschijnlijk al analog camera? Een tijdje geleden mocht ik een analog camera uittesten. Eerlijk ben ik nog nooit electric dingen reviewen of wat ik hem vind. Maar staat deze toch in mij wishlist. Hier is mij indruk over analog camera.

LaSardina
Ik heb hem ontvangen in een setje met daarin : 3pak kleurenfilm, 4 filters en batterij.
LaSardina
Hij is van harde pastic maar ik vind hem erg leuk uitzien vooral met grote flits. Hij ziet er toch oudewet uit maar dan in modern verpakking.
LaSardina
LaSardina
Afbeeldingen met informatie..handig!

De filts kan makkelijk uit en terugzetten (de knopje op zijkan). De filters (de filts) erin en uit is niet zo makkelijk. Ik vind het erg leuk om hem te hebben maar om hem iedere dag te gebruiken is niet zo handig want ik ben best ongeduldig om het foto`s in echt te zien. Hier moet ik best lang wachten. Ja… ik moet de filmrol natuurlijk eerst sturen dan ongeveer meer dan een weekjes kan ik de foto`s zien die ik heb gemaakt. En het kost toch geld om de filmrolletje te laten ontwikkelen. Ik laat mijn man het filmrolletje in doen omdat ik bang ben dat ik verkeerde doe 😉 Hier moet ik leren. Ik heb geen ervaring met filmrolletje in te doen.

Hieronder zijn een paar foto`s die ik heb gemaakt en doubble effect vind ik gaaf. Voor mij deze camera om af te toe gebruiken, wel graag om hem te hebben. En hier moet ik heel veel leren met effect want je kan heel leuk en prachtige effect op foto`s vast te leggen. Ik vind hem best wel gave camera om te hebben hoewel ben ik ongeduldig om de foto`s snel te zien.

Deze camera kost € 89,00 op lomography.nl. Het is een zeker moeite waard om gehele toffe assortimenten op webshop lomography.nl te kijken.

Heb je ervaring met analog camera?

LaSardina
LaSardina1dd
LaSardina1ddd
LaSardina1ddddLaSardina1dddddLaSardina1dddddd

Een of meerdere producten uit dit review/swatches zijn toegezonden door een PR bureau en een bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like