Follow:

Natuurlijke schoonmaakmiddelen Marcel`s Green Soap

 photo 2016marcelgreensoap1a_zpsmwb4pcgb.jpg
Een paar dagen terug kwam postbode het pakketje voor de deur aan. In het pakketje zit er maar liefs vier natuurlijk schoonmaakmiddelen die ik vandaag stuk per stuk aan jullie zien.

 photo 2016marcelgreensoap1aa_zps8gp1mm5o.jpg
Marcel`s Green Soap satuurlijke schoonmaakmiddelen is voor mij niks meer nieuws want een paar maanden terug mocht ik deze 100% natuurlijke schoonmaakmiddelen uitproberen en ik ben tevreden over. Toen ik het pakketje opende, zie ik dat de verpakking anders is. Vorige keer was wit mat plastic en deze verpakking heeft nu een licht grijs kleur. Deze nieuw verpakkingen worden verpakt nu in een 100% gerecycled plastic. Wat goed…milieu bewust dus. Marcel`s Green Soap is dus het eerste Nederlandse merk in Nederland dat voor zijn verpakkingen uitsluitend 100% recyclet plastic gebruikt.

Alle producten zijn op basis van plantaardige ingrediënten en verrijkt met biologische oliën en ze zijn vrij van kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia en zuren maar er zit wel parfum in. In samenwerking met een parfumhuis heeft Marcel’s Green Soap verschillende geuren ontwikkeld die gebaseerd zijn op de natuur, met extracten van kruiden, bloemen en vruchten.

 photo 2016marcelgreensoap1b_zpsoc6o39ze.jpg photo 2016marcelgreensoap1bb_zpsrtweydtv.jpg
Patchouli & Cranberry. Patchouli heeft zoete, kruidig-aardeachtige geur, geschikt om ongewenste luchtjes te bestrijden. Patchouli combineert met het fris -zure van Cranberry. Deze allesreiniger heeft een spraysysteem. Deze keer werkt de spray goed, blij mee want hij is ideaal om je snel tussendoor je huis hier en daar schoon te maken. Het ruikt lekker naar zoet kruidig-aardeachtige geur, geschikt om ongewenste luchtjes te bestrijden.

 photo 2016marcelgreensoap1c_zpsfj5uakdp.jpg photo 2016marcelgreensoap1cc_zpsshk35yvm.jpg
Lavendel & Kruidnagel Een spannende en onverwachte combinatie van oma`s linnenkast (lavendel: rustgevend en stress-verminderend) en kruidnagel (kruidig en pittig). Nog een allesreiniger die ook een lekkere geurtje heeft. Met deze allesreiniger kan je alles in huis schoonmaken, zoals de vloer, ramen, de badkamer, keuken, kasten en nog veel meer in huis.

 photo 2016marcelgreensoap1d_zpsyd1lduye.jpg photo 2016marcelgreensoap1dd_zpsz2ked4sz.jpg
Basilicum & Vetiver gras Het frisse en kruidige van basilicum gecombineerd met de aardse geur van vetiver gras. Volgens intalianen geeft de basilicum je vertrouwen en energie. De bekende geurtje want vorige afwasmiddel heeft ook deze geur. De geur is combinatie van het frisse en kruidige basilicum met de aardse geur van vetiver gras. De formule is op basis van plantaardige zepen om vuil- en vetresten grondig te verwijderen. Het schuimt goed. Het ruikt lekker zacht fris natuur geurtje.

 photo 2016marcelgreensoap1ddd_zpsppnuxtbd.jpg
Oja… ik was mijn make-up kwasten de laatste tijd met afwasmiddel en meng ik met olijfolie. Mijn make-up kwasten worden schoon en het ruikt ook nog lekker.

 photo 2016marcelgreensoap1e_zpsvmvlr3hq.jpg photo 2016marcelgreensoap1ee_zpsszxdg2fz.jpg
Orange & Jasmijn Jasmijn heeft een mysterieus, bedwelmend parfum en schijnt ook een sterk afrodisiacum te zijn. Sinaasappel voegt hieraan de broodnodige nuchterheid en frisheid toe. Ik ben dol op mandarijn geurtje en meestal doe ik de mandarijn/orange/sinaasappelsap schillen in de vaatmachine leggen zodat de machine fris geur heeft. Toen Marcel op Facebook vroeg, zei ik mandarijn/sinaasappelsap geurtje. En deze handzeep heeft orange en jasmine geurtje. Het ruikt lekker fris fruitig.

 photo 2016marcelgreensoap1a_zpsmwb4pcgb.jpg
Ik ben blij met deze natuurlijk schoonmaakmiddelen van Marcel`s Green Soap. Het ruikt fantastisch Ik raad jullie deze zeker aan. Het kost €3,49 per fles. Te koop op Webshop Green Soap en in alle winkels van de Tuinen en bij Marqt.

Blijf op de hoogte van Marcel’s Green Soap door deze Facebookpagina te liken.

Veel schoonmaakplezier!

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like