Follow:

Home : Heerlijk aan de slag in mijn tuin!

 photo shutterstock562439887_zps3jnuz0jh.jpg
Lente/zomer seizoen is heerlijk weertje om lekker buiten te zitten. Het geniet van de zon, kijk naar de kids die buiten te spelen met vrolijk glimlacht op hun gezicht. Heerlijk is dat! Maar onze tuin is nog kaal, nog geen bloeiende bloemen, geen prachtig boom, geen gezonde gras en ook nog geen tuinbanken. Oei… dan ga ik aan de slag in mijn tuin. Heerlijk met Lente/Zomer om dit te doen. Wil je weten wat gaan wij doen in voor onze tuin. Lees je mee


 photo 2017Home5a_zps1g89ysdu.jpg
Weten jullie wel dat ik zo veel wensen heb, niet alleen DLSR camera maar ook meubel voor in mijn zoon kamer en ook tuinproducten voor in onze tuin zoals een lounge hoekbank. Deze set lounge hoekbank staat echt in onze wensen. Het lijkt mij heerlijk om zon lounge hoekbank te hebben dan wij kunnen genieten van het weer in eigen tuin. Hopelijk komt dit in echt uit. Ik kan niet wachten om hem te hebben. Het zou mooi staan voor in onze tuin. Zitkussen vind ik ook fijn want ik zit liever op zacht bank. Daarnaast is het tijd om oude schuttingen te vervangen met betonnen schuttingen. Ook leuk een Wandbord met gaatjes waaraan je met haakjes of ijzerdraadjes allerlei spullen kunt bevestigen zoals lampion, of andere vrolijke tuin accessoires. Sierkussen maken de banken stuk gezellig. En de Tuinverlichting wordt de tuin ook warm sfeer krijgen. Naast alle spullen voor in de tuin willen wij ook aantal vaste platen voor in onze tuin en ook fruitplaten, kruidenplanten zodat onze tuin extra knus en gezelliger wordt. Je bent ook heerlijk aan de slag in je tuin. Op Homingxl.nl vind je daar genoeg tuinproducten zoals tuinhout zoals vlonders, schuttingen, tuinmeubels, speeltoestelen maar ook verlichting, barbecues en producten van beton en composiet.

Liefs,
Dhini

Foto : shutterstock
  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply nicole

  Ik baal altijd best wel een beetje als ik weer in de tuin moet werken. Ik zit er liever een boek in te lezen als ik eerlijk ben. Als ik maar eenmaal bezig ben gaat het trouwens wel.

  N.B. de foto’s in deze post werken niet meer.
  nicole´s last blog post ..Hello Fresh: hoe ik van gedachten veranderde

  26 July 2017 at 09:34
 • Reply Tiffany

  Die bank is echt super leuk en je kan daar echt wat leuks van maken in de tuin!

  11 May 2017 at 23:03
 • Reply kim

  Ohh jaaa gaaf die loungebank voor in de tuin! Wij moeten ook weer aardig aan de slag gaan in onze tuin ha! Waardeloos dat gras en maaien
  kim´s last blog post ..Koken met restjes – Nasi Noodles

  09 May 2017 at 14:14
 • Reply hillybillybeauty

  Wij moeten onze tuin ook nog flink aanpakken om het lenteproof te maken. Gezellig met plantjes etc.
  hillybillybeauty´s last blog post ..De nieuwe kleuren Zoo Adventure laarzen

  09 May 2017 at 10:15
 • Reply Danella

  Altijd leuk om lekker in de tuin bezig te zijn!
  Danella´s last blog post ..OREO TRUFFELS

  08 May 2017 at 21:27
 • Reply Romee

  Heerlijk om met dit weer weer eens in de tuin te gaan werken, ik krijg er ook al helemaal zin in.

  08 May 2017 at 18:07
 • Reply Annemieke

  Klinkt goed! Ik hou ervan om in de tuin te werken! Je hebt me weer inspiratie gegeven! Bedankt!

  08 May 2017 at 17:23
 • Reply Martiena de Graaf

  Zoo leuk! Ik hou van hout! Ik zal m’n vriend is de foto laten zien van de houten bank, misschien snapt hij mijn hint 😉 Bedankt voor de tip

  08 May 2017 at 17:22
 • Reply Ester

  Ziet er leuk uit! Ik heb ook enorm zin in de zomer 🙂

  08 May 2017 at 16:49
 • Reply Vlijtig Liesje

  Dat ziet er leuk uit zeg! Ik vind vooral dat tafeltje op wielen erg leuk. Ook makkelijk om even ergens anders neer te zetten en zo.
  Vlijtig Liesje´s last blog post ..20 Boeken die ik nog wil lezen

  08 May 2017 at 16:14
 • Reply Nathalie - Volgmama

  Heerlijk om in de tuin bezig te zijn hè. Wij gaan volgend jaar de tuin onder handen nemen.

  08 May 2017 at 15:50
 • Reply Daphne

  Oeh, vooral de muur vind ik mega mooi!

  08 May 2017 at 15:14
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge