Follow:

Nail butter

 photo 2017NailButter1a_zps5qlyae6c.jpg
Laatst ontving ik een nail butter. Ik ben erg benieuwd naar en hopelijk helpt mijn probleem. Meer blog ik hieronder.


 photo 2017NailButter1aaa_zps8td4mkfg.jpg
Nagelriemen heb ik best last van, vooral de rechte hand. Tijdens douchen deed ik altijd de nagelriemen verwijderen met hulp van de linker nagels. Maar er komt weer terug. En ik ben nog steeds opzoek naar nagel butter om mij probleem op te lossen. Ik had die van Lush maar het werkt helaas niet bij mij. Gelukkig kwam ik op Instgram Nail butter en ik mocht nail butter uittesten.

 photo 2017NailButter1aa_zps3zgifpu3.jpg
De nail butter zit in glas potje met daarop zwarte deksel met dotjes printje en tekst “Nail butter”. Op de achterkant lees je de ingrediënten.

Nail Butter is een pure, natuurlijke recept van etherische oliën en lanoline, dat kan worden gebruikt op vingernagels, nagelriemen, teennagels, hielen, knieën, ellebogen en zelfs voeten! 100% natuurlijke ingrediënten. Ook wordt gebruikt om te versterken en te verjongen nagels door het versterken van groei en het behoud van een optimale vochtgehalte voor uw nagels en huid.

 photo 2017NailButter1aaaa_zpsgtc9h7wc.jpg
De butter is niet dik daardoor smeer het makkelijk en geen plakkerig. De nagelriemen blijven op zijn plek. Dit product is echt blijvertje. Ik ben heel erg blij mee…eindelijk heb ik goede nail butter gevonden. Echt blijvertje product voor mijn nagels. En je hebt hem zuinig in gebruik. Nail Butter bevat geen parabenen, sulfaten, ftalaten, kunstmatige kleurstoffen of geurstoffen. Dit product kost $48.00 $36.00. Bestel je op webshop nailbutter.com

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. Dit artikel bevat een affiliate link. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like