Follow:

Home : Het geur meisje – Geurkaars, geurstokje en wasstrips

2024-Hetguermeisje3a

Hoi..hoi….! Het wordt snel licht en laat donker. Lente seizoen is coming. Alleen nog zonnetje moet nog schijnen. Laat lekker weertje maar komen. Vandaag laat ik drie producten van de webshop hetgeurmeisje.nl zien. Kijk je verder mee2024-Hetguermeisje3ab Op de webshop Hetgeurmeisje vind je vol met heerlijke geuren voor in huis. Van waxmelts tot roomspray en van autoparfum tot amberblokjes. De meeste producten maken we zelf en we kopen de beste ingrediënten in van over de hele wereld. Want kwaliteit is het allerbelangrijkste voor Het Geurmeisje. De waxmelts worden gemaakt van echt goede grondstoffen en geven tot wel 40 uur lang geur af.

Op de geurstokjes vind je 8 verschillende geuren en als de geurstokjes op kan je navulling ook daar bestellen. Dat is wel handig de navulling en ook de losse stokjes. Ik heb Paradise beach (€ 14,95) gekozen. De 7 zwarte stokjes meegeleverd. Deze verbluffende geur combineert frisse bergamot, fel sinaasappel en rijke amber met verwarmende tonen van exotische kokosnoot, vanille en amandel. Aan te raden 3 of 5 stokjes gebruik. Maar als graag sterk geur, dan alle stokje erin doen. De kamar ruikt het naar frisse warm luchtje. 2024-Hetguermeisje3ac 2024-Hetguermeisje3acc De tweede product is geurkaars. Ik ben dol op geurlaarzen. Ik heb geur nr.2 baby poeder gekozen. Baby poeder (€ 11,95) geurkaars is een poederachtige en schone babygeur. Deze geurkaars is ongeveer 200ml en geeft 40-50 branduren. Love deze geurtje. Er zijn 9 geuren beschikbaar. Ik word nu benieuwd naar andere geuren. 2024-Hetguermeisje3accc 2024-Hetguermeisje3d Naast geurstokjes en geurkaarsen, kan je ook wasstrips in Lavendel geurtje bestellen. Wasstrips is wasmiddel in papiervorm. Het geurmeisje wasstrips bevat per doosje van 30 vellen, genoeg voor 60 wasjes.
Dezw producten zijn er geweldig, love them. Er zijn meerdere producten beschikbaar voor in jouw huis om lekker te ruiken, check dus de webshop hetgeurmeisje.nl

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge