Follow:

Home : Meubel interieur wishlist

2020okt

Al 8 jaar wonen wij in een gezin huisje maar hier en daar willen wij nog steeds veranderen. Wij hebben al aantal dingen natuurlijk naar ons wensen wat veranderen zoals de ene kant van de muur in andere kleur, niet wit maar zachte groen, de laminaat. Maar toch willen wij verder ons huis veranderen of hier en daar opknappen. Om op te knappen is natuurlijk wat dingen nodig. Er zijn aantal meubel interieurs staan in mijn verlanglijstje. En wat zijn dat? Benieuwd naar? kijk je maar verderIk ga gelijk vertellen wat zou ik graag ons huis opknappen en inrichtingen. Alle eerste is de laminaat opnieuw leggen want hier en daar beschadigd. Wij hebben een paar jaar terug zelf gedaan maar het blijkt niet zo goed/netjes gedaan en dus graag opnieuw maar dan laten doen.
De hall/gang is klein en daar staan een schoenenkast en een grote spiegel. Ik vind handig en leuk die grote spiegel maar toch niet zo handig in zo`n kleine hall.
De volgende is de kapstok wil ik vervangen met de plank bovenop zodat manden of opbergen dozen kan neerleggen voor bijvoorbeeld sjaal/muts en handschoenen voor in de winter, pet voor in de zomer. Ik heb gelukkig die kapstok al, alleen ga ik die even schuren en misschien verven, alleen weet het nog niet welke kleur. Voordat naar de woonkamer, even de eet ruimte vertellen. Bij de eetruimte hebben wij al de eettafel en stoelen maar de stoelen maken zwarte sporen als tegen de muur aan. Ik heb wel hoesjes gemaakt maar toch zou ik heel graag andere eetkamerstoelen hebben zoals hieronder staat in mij verlanglijstje 2020otto10 En in de woonkamer staan er 2 bureaus (een van mijn man en een van onze zoon), een bank, een stoel, salontafel, TV kast. Er lig een vloerkleed die vervang moet worden. Tijdens zoektocht naar vloerkleden, ben ik terecht op vloerkleden op OTTO website. Daar vind ik mooie vloerkleden met meerdere maten van klein tot groot formaten, vintage tot modern vloerkleden. Graag wil ik vloerkleden in grotere maat voor in de woonkamer. Hieronder de vloerkleden die in mij verlanglijstje staan 2020otto10okt Wat ik nog meer ons huis opknappen is de keuken en de badkamer. Eigenlijk willen wij nog veel andere dingen in huis nog wat veranderen maar eerst stap voor stap en focus op een gedeelte in ons huis. Planning maken dus.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like