Follow:

HUNKEMÖLLER beauty line


Hunkemöller lanceert dit najaar een sexy nieuwe beautylijn. De collectie varieert van een eau de toilette, bodylotion, showergel , home diffuser, lipgloss, lipbalsem, nagellak en make-up pallet. De beauty collectie is vanaf mid oktober 2011 verkrijgbaar in de Hunkemöller winkels te verkrijgen en vandaag ga ik jullie hierover een paar producten vertellen en laten zien. Kijk mee voor meer informatie + foto’s.
Body Lotion € 7.99 – 200ml. ideaal met pomp. De geur is lekker licht friss en bloemig. De lotion is vrij dun maar het trekt snel in en wat fijn voel je geen plakkerig op je huid. De geur blijft redelijk lang hangen.

Nagellak € 3.99 – 7ml. twee kleuren “Taupe” en “Rood”. Een laagje dekt echt fijn, zonder stripjes achter laten. Wat onverwacht zo mooie lakjes. De kleur is basic..rood en bruin maar ik vind beide erg mooi kleuren. De nagellakken zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.De lipgloss €3.99 – 10ml is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en ze hebben allemaal een fruitige geur/smaak. De tube is doorzichtig die je goed de kleur kan zien. De rode is echt rood kleur en er zit kleine beetje shimmers in. De oud roze bevat mooie subtiele zilveren glitters. Wat ik minder fijn is de lipgloss zijn erg plakkerig, zoals jullie weten houd ik niet zo van plakkerig lipgloss. De lipgloss blijft wel goed zitten.

De producten zijn verkrijgbaar bij verschillende Hunkemöller filialen of Hunkemöller webshop Wat vind jij van de beauty collectie van Hunkemöller?

Share
Previous Post Next Post

You may also like