Follow:

I love Beauty 2015

 photo 12dec2015Ilovebeauty1a_zpsiesykjaf.jpg
Om 10:12 ging ik in eentje met de trein richting Utrecht. Dit is de eerste keer dat ik naar I love beauty event. Dus ik ben heel erg benieuwd naar

 photo 12dec2015Ilovebeauty1aa_zpsmwtlcgyh.jpg
Ik nam de trein via Geldermalsen. Djess zwaaide naar mij en toen ik in de trein zat, moesten in Leerdam overstap. En ik zat lekker in de trein richtig Utrecht maar toen hoorde ik slecht nieuws dat er aanrijding dus de trein ging niet rijden. Oyeee! Maar gelukkig reed uiteidenlijk wel en voordat in Houten stond stil. Wat super irritant is dat mij smartphone kon niet sms/whatsup sturen, bellen kon ook niet. Gelukkig Deb van beautygoddess.nl belde mij. Ja..wij hebben afgesproken om samen daar weer te zien. En ik kwam ook weer met Natasja van beautyspots die ik op fotografie workshop voor eerst haar ken. Eindelijk stapten wij in Houten dan moesten wij met de bus naar Utrecht. NS regelden dat maar geen bussen. Wij wachten in de kou best lang. De derde bus kwam en gelijk massa duwen naar binnen en gelukkig kon ik zitten en goed aankomen in Utrecht ongeveer meer dan half twee en ik heb er geen zin in om wat rond rustig te kijken. Ik liep gewoon zomaar rond en ik zocht Deb, ik kon haar niet bellen door mijn irritant smartphone (empty). Gelukkig belde Deb mij dan wij gingen eerst wat lekker eten. En verder rondje doen en alle standjes allemaal druk dus ik kon niet mijn wenkbrauwen even laten doen (mijn plan wilde ik dat laten doen). En ik had geen tijd om lang staan te wachten. Er zijn genoeg standjes van bekende merken en bedrijf zoals Anastasia, Babyliss, Bozzyshop en nog veel meer. Ook workshops zijn beschikbaar en Huiskamer, daar zitten de bekende beauty- & lifestyle-v(b)loggers op gezette tijden aanwezig zijn om jou van de nodige tips en adviezen te voorzien of even gezellig langs om jouw favoriete vlogger eens te ontmoeten! Goed hopelijk volgende keer beter. In dit geval weet ik hoe I love beauty event allemaal ging doen.

 photo 12dec2015Ilovebeauty1aaa_zpsdmx8bbxn.jpg
Dankzij Deb, hebben wij workshop gedaan in de standje Institut Karite. De workshop door Sandra die ook een blog heb. De producten die ons laten zien en demonstreren zijn voor mij nog niet kende. Maar eerst kregen wij een boarding pass en paspoort…heel erg leuk idee. Eerst product is Kojak poeder. Het lijkt mij fijn spons. Ik ben erg benieuwd naar. Daarna verder naar merk Sampar producten en alle laatste producten van merk Intitut Karite Paris. Stuk per stuk lijkt mij de producten beloven. Na klaar met workshop kregen wij een pink tas met maar er drie samples in.

 photo 12dec2015Ilovebeauty1aaaa_zps7lbnvvdv.jpg
Ohhh de zeepje ruikt heel erg lekker. Ik blijf maar hem ruiken.

Dat was mijn dagje uit naar I love Beauty event. Hopelijk volgend jaar kan ik weer aanwezig zijn en meer workshop en met andere bloggers kletsen ofzo. In dit geval ik was het leuk en gezellig dames!

Zijn jullie ook naar I love Beauty event geweest? Hoe ging het?

Foto`s gemaakt met Huawei Ascend P7

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  

Share
Previous Post Next Post

You may also like