Follow:

Het fotoalbum “Zeeland 2017”

Het Fotoalbum
Vorig jaar zomer zijn wij heerlijk op vakantie geweest. Het weer was goed en wij konden dus elke dag naar het strand of wandeling in de nature gedaan. Natuurlijk heb ik op vlogje gemaakt maar ook op foto`s vast te leggen. Wel heb ik niet zo veel met DSLR camera gemaakt, veel met mobiel camera (ook voor filmpje). Wij waren in weekje op vakantiehuis maar wij hebben echt heerlijk van genoten. Op alle herinneringen terug te kijken, is het erg leuk als alle foto`s in een het fotoalbum doen. Dat heb ik dat ook gedaan. Het fotoalbum is heel erg leuk geworden, vind ik. Kijk je mee

Het Fotoalbum
Een tijdje terug mocht ik een fotoalbum maken en de formaat naar eigen keuze. Yes! Love fotoalbum en zonder twijfel kies ik vierkant formaat met hardcover fotoboek. En ik besloot om een vakantie foto`s 2017 in een fotoalbum te gaan maken. Vorig jaar maakte ik niet zo veel foto`s met DSLR, wel met smartphone dus ik combineer alle foto`s in deze fotoalbum. Op het fotoalbum is er twee manieren om je fotoalbum te maken “Online” en eerst op je computer software downloaden. Ik heb voor online software gekozen. Het maken van het fotoalbum is heel makkelijk en de foto`s staan kan makkelijk verwijderen als je toch aantal niet wilt gebruiken. Dat vind ik erg handig. Toevoegen van de bladzijden is ook heel makkelijk en verplaatsen ook heel gemakkelijk. Kortom is het gewoon gemakkelijk software om een fotoalbum te maken.
Het Fotoalbum

Kijk meer op Het fotoalbum youtube channel voor meer tutorial hoe je foto`s album kunt maken.

Aantal zijn bladzijden
Het FotoalbumHet FotoalbumHet Fotoalbum

Het Fotoalbum
Ik ben erg tevreden met kwaliteit van deze fotoalbum. De foto`s die ik met DSLR en smartphone heb gemaakt, ziet er geen verschil welke met DSLR welke met mobiel, misschien omdat het fotoalbum een klein formaat (21×21 cm) is of misschien de camera van de mobiel best wel goed genoeg. En de tegenwoordig heeft mobiel telefoon een goede camera. Kortom ben ik heel erg blij met deze fotoalbum. Yes…weer een fotoalbum rijker. Love it.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

15 Comments

 • Reply Jessica

  Leuk zo een fotoalbum. Hij ziet er goed uit. Mag ik één klein feedback dingetje geven op je site, misschien ligt die aan mij hoor, maar op mijn laptop kan ik je tekst niet zo goed lezen omdat het vrij klein is.

  08 February 2018 at 22:52
 • Reply esther perfors

  Mooi album. In het begin was ik er ook heel fanatiek mee maar inmiddels staat de laptop vol met foto’s die ik nog moet laten bundelen in een mooi boek. Wat een werk!
  esther perfors´s last blog post ..Eiceldonatie; de allerlaatste kans op een eigen kindje voor Neeltje en Jurgen

  08 February 2018 at 10:18
 • Reply Karlien

  Super mooi album en aandenken
  Ik wil ooit ook wel eens zoiets maken
  Karlien´s last blog post ..Wish list – Valentine’s gifts for him and her

  07 February 2018 at 22:54
 • Reply Sanne

  Die software is precies gemakkelijk. Van sommige online webwinkels vind ik ze echt moeilijk. dit is echt wel een mooi fotoalbum.

  07 February 2018 at 22:32
 • Reply Susan

  Heel mooi boek, lekker strak! En mooie foto’s wat ik zo zie!

  07 February 2018 at 21:44
 • Reply Marion Stam

  Prachtig album is het geworden.Een hard cover heeft ook mijn voorkeur.
  Marion Stam´s last blog post ..Hoe aantrekkelijk is de POP-selectie van IENS?

  07 February 2018 at 19:09
 • Reply Tamara

  Ik maak de laatste paar jaren ook altijd een foto album.
  Tamara´s last blog post ..Liebster award

  07 February 2018 at 14:25
 • Reply Deborah

  Wat leuk om met een tevreden gevoel terug te kijken op je vakantie periode in een zelf gemaakt fotoboek.
  Ik loop drastisch achter met het maken van albums. Wat ik zelf overigens wel fijn vind zijn de lay flat albums. Dan kun je de foto op twee pagina’s laten verlopen. Of een panorama afdrukken. Altijd erg mooi.
  Deborah´s last blog post ..Naar buiten…

  07 February 2018 at 12:03
 • Reply Grace

  Wat leuk dat jullie op vakantie zijn geweest naar Zeeland!

  06 February 2018 at 22:54
 • Reply Sanne

  Mooi zo’n fotoalbum. Ik wil ook al jaren fotoalbums voor mijn kindjes maken, maar op de een of andere manier komt het er toch niet van!

  06 February 2018 at 12:41
 • Reply Bianca Schrijft

  Het is altijd fijn wanneer een fotoalbum goed uitpakt. Tegenwoordig maakt iedereen heel makkelijk foto’s met zijn of haar mobiel, toch denk ik dat er nog maar weinig mensen zijn die foto’s af laten drukken.
  Bianca Schrijft´s last blog post ..Recensie: Bo is (niet) anders. Ze heeft autisme, so what! – Corinne Poleij

  06 February 2018 at 11:48
 • Reply Rieneke | Backpackjunkies

  Leuk he, zo’n fotoalbum met foto’s van een vakantie. Die pak je er tenminste nog eens bij. Ik vind de kwaliteit er goed uit zien! Ik kende deze website nog niet, dus ik ga zeker eens een kijkje nemen.
  Rieneke | Backpackjunkies´s last blog post ..Ontspannen op reis met De Collectie: Kleur!

  06 February 2018 at 11:31
 • Reply nicole

  Dat ziet er mooi uit! Heerlijk die herinneringen in zo’n handzaam fotoboek!
  nicole´s last blog post ..Mijn favoriete shampoo

  06 February 2018 at 10:00
 • Reply Tamara

  Super leuk om zo’n fotoboek te hebben!Fijn dat ook de foto’s met mobiel er goed uit komen te zien, aangezien ik zelf ook altijd veel foto’s met mijn mobiel maak. Een leuke herinnering voor later 🙂
  Tamara´s last blog post ..Zwangerschapsupdate – eerste 12 weken

  06 February 2018 at 10:00
 • Reply Batboy

  Mooi fotoalbum en fijn dat de kwaliteit ook goed is. Ik maak altijd foto’s met mijn mobiel.
  Batboy´s last blog post ..Milly pie *Live Today, Love To Doo*

  06 February 2018 at 10:00
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge