Follow:

Het fotoalbum “Zeeland 2017”

Het Fotoalbum
Vorig jaar zomer zijn wij heerlijk op vakantie geweest. Het weer was goed en wij konden dus elke dag naar het strand of wandeling in de nature gedaan. Natuurlijk heb ik op vlogje gemaakt maar ook op foto`s vast te leggen. Wel heb ik niet zo veel met DSLR camera gemaakt, veel met mobiel camera (ook voor filmpje). Wij waren in weekje op vakantiehuis maar wij hebben echt heerlijk van genoten. Op alle herinneringen terug te kijken, is het erg leuk als alle foto`s in een het fotoalbum doen. Dat heb ik dat ook gedaan. Het fotoalbum is heel erg leuk geworden, vind ik. Kijk je mee

Het Fotoalbum
Een tijdje terug mocht ik een fotoalbum maken en de formaat naar eigen keuze. Yes! Love fotoalbum en zonder twijfel kies ik vierkant formaat met hardcover fotoboek. En ik besloot om een vakantie foto`s 2017 in een fotoalbum te gaan maken. Vorig jaar maakte ik niet zo veel foto`s met DSLR, wel met smartphone dus ik combineer alle foto`s in deze fotoalbum. Op het fotoalbum is er twee manieren om je fotoalbum te maken “Online” en eerst op je computer software downloaden. Ik heb voor online software gekozen. Het maken van het fotoalbum is heel makkelijk en de foto`s staan kan makkelijk verwijderen als je toch aantal niet wilt gebruiken. Dat vind ik erg handig. Toevoegen van de bladzijden is ook heel makkelijk en verplaatsen ook heel gemakkelijk. Kortom is het gewoon gemakkelijk software om een fotoalbum te maken.
Het Fotoalbum

Kijk meer op Het fotoalbum youtube channel voor meer tutorial hoe je foto`s album kunt maken.

Aantal zijn bladzijden
Het FotoalbumHet FotoalbumHet Fotoalbum

Het Fotoalbum
Ik ben erg tevreden met kwaliteit van deze fotoalbum. De foto`s die ik met DSLR en smartphone heb gemaakt, ziet er geen verschil welke met DSLR welke met mobiel, misschien omdat het fotoalbum een klein formaat (21×21 cm) is of misschien de camera van de mobiel best wel goed genoeg. En de tegenwoordig heeft mobiel telefoon een goede camera. Kortom ben ik heel erg blij met deze fotoalbum. Yes…weer een fotoalbum rijker. Love it.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like