Follow:

I want it : Sate kambing

Goede morgen bloggie, zoals je weet, ben ik dol op lamsvlees. Heel graag wil ik nu sate kambing eten. Heerlijk geurtje vind ik dat. Hier vind ik de geur minder sterk. Toen wij in Yogyakarta waren, liet mijn oude zus mij weten welke waroeng sate kambing lekkerste. Samen met Arjo met brommer haalden wij sate kambing op. Ik weet het niet hoeveel kost en hoeveel stokjes sate. Je kan ook daar opeten als je wilt, maar ik wil thuis opeten. Daarna wil ik mijn handen wassen want ik ben bang dat de geur van lamsvless vervliegt. Raar ben ik he! Heerlijk met warm witte rijst en sambal ketcap en atjar erbij. nom..nom… I want it right now. Yes!

gemaakt met Canon Powershot A620. Als ik dit foto`s zie, mis ik niet alleen sate kambing maar ook mijn familie in Yogyakarta.

Mis je ook naar bepaalde gerechten?
Sate kambingSate kambing

Share
Previous Post Next Post

You may also like