Follow:

Ik wist het niet

Goede morgen! Vandaag is de laatste dag voor mij naar school te gaan. En ook maar half dag vandaag daarna begint zomer vakantie. Dj heeft zin in. Net heb ik de kinderen een cadeau aan juff gegeven behalve Dj. Ik zag niet alle kinderen geven of al een paar dagen gegeven (weet ik veel). Toch voelen wij een beetje raar dat wij (Dj) niks iets aan juff geven. Ik heb wel een paar keren gehoord wat Dj zei…mama…cadeautje voor juff. Toen ik zei…Zijn/is juff jarig? Ik wist het niet dat de kinderen bedank cadeau aan juff geven. Eigenlijk moeten wij ook. Ja…dit is nieuw voor mij (toen ik in mijn land, geven wij niet bedanken cadeau). Toen Dj in peuterzaal zat, gaven wij ook geen cadeautje voor zomervakantie of Dj naar groep 1 ging. Wel leuk idee! Nou volgende keer dan maar ga ik rekening houden wat voor soort gelegenheid cadeutje aan juff geven. Nu denk ik een beetje te laat of niet? of ik ga nu naar de winkel rennen om kadootje voor zomer vakantie te geven?!

Hebben jullie natuurlijk ervaring? Laat me weten…wanneer weer kunnen wij bedanken cadeau aan juff geven? En als wij geven wat voor soort cadeautje? Idee
 photo IMG_20140718_083832_zps3f173d66.jpg

Share
Previous Post Next Post

You may also like