Follow:

Koffer propvol, check!

 photo 2014JulSmartphonehoesjeNL_zps04a2a87c.jpg
De zomer is aangebroken en dat betekent voor vele zomervakantie!! Waar gaat jouw vakantie heen dit jaar? Een weekje interrailen, genieten op het strand of misschien een enkeltje naar Verweggistan? Waar je ook heen gaat, jouw koffer zal een keer ingepakt moeten worden. Wat neem je allemaal mee en weet je zeker dat je niks vergeet? Zo’n week op reis brengt heel wat zorgen met zich mee, maar zodra je eenmaal aangekomen bent is het vaak hartstikke leuk! Hierbij wat handige tips voor in jouw koffer.

Diefstalvoorkomende voorbereidingen
Hoogstwaarschijnlijk zal je in jouw vakantie wel eens een dagje doorbrengen in een grote stad, zoals Amsterdam, Barcelona, Rome of Boedapest. Lekker shoppen, een museum bekijken of over marktjes heen struinen, super leuk allemaal. Helaas wordt er ook nog wel eens het een en ander gestolen in deze grote steden en nog meer helaas: voornamelijk van de toeristen. Bescherm jouw belangrijke bezitten goed met bijvoorbeeld een tablethoes met extra pasruimte. Jouw tablet is zo veilig opgeborgen, net zoals jouw pasjes en briefgeld. Zoals bijvoorbeeld tablethoezen voor de iPad 4 met speciale ruimtes om geld in op te bergen. Zo heb je alles handig bij de hand en is jouw portemonnee wat minder kwetsbaar. Zorg wel dat je de hoes dichtbij je draagt, zodat dieven geen schijn van kans meer hebben.

Aandacht voor je huid

Eén van de belangrijkste drogisterij artikelen, die absoluut in jouw koffer moet zitten, is zonnebrand! Als jouw huid deze zomer nog weinig zon heeft gezien is de kans op verbranden groot. Smeer je om de twee uur goed in met een hoge factor en bouw deze naarmate de vakantie langzaam af. Beter iets minder snel bruin dan rood & roze met loshangende velletjes, niet waar?
Na een dagje zee en strand is het heerlijk om na het douchen een after-sun te gebruiken. Je huid blijft soepel en de eventuele verbranding wordt verzorgd en gekoeld. Jouw dagelijks dag- en nachtcrème mogen uiteraard ook mee de koffer in, zodat je huid dezelfde verzorging krijgt als thuis. Qua make-up kunnen we het deze zomer rustig aan doen. De naturelle look helemaal hot, hoe minder hoe beter! Puur natuur door het leven, jongens zullen het absoluut niet erg vinden! Tijdens de avonduren kan een mascara met wat lippenstift natuurlijk geen kwaad. Maak je mooi op en maak er een leuke stapavond van.

Leesvoer op het strand
Bij veel mensen is het een vast ritueel geworden, tijdschriften kopen op het vliegveld! Snel nog even de nieuwste tijdschriften inslaan, die (gelukkig) mee mogen in de handbagage. Ook een goed boek mag zeker niet ontbreken op je vakantie. Heerlijk om te lezen op het strand en om elke dag een paar uur mee weg te zinken. Veel boeken zijn ook verkrijgbaar op je smartphone of tablet. Heel handig en scheelt uiteraard weer wat kilo’s. Als je jouw smartphone mee neemt naar het strand kan er nog wel eens wat zand tussen komen. Voorkom deze nachtmerrie met bijvoorbeeld een leuke smartphonehoes voor je Samsung. Geen last meer van zandkorreltjes, zodat je in alle rust kunt genieten van je boek. Veel vakantie plezier!

Dit artikel is geschreven door Naomi

Share
Previous Post Next Post

You may also like