Follow:

Ik zou blij zijn als …

Ben echt ongeduldig! En Ik zou blij zijn als vandaag de 25ste is. En Ik wil echt graag dat vandaag op 24ste of 25ste, Echt waar!? Waarom? Omdat op deze dag is salaris binnen :yes:

En Als het alles goed gaat, kan Ik myn grote wensen snel uitkomen. My spaargeld voor deze wens heb Ik half (die Ik elke donderdag xtra 3 uurtjes werken) al gespaard en dus daarom heb Ik nodig salaris van deze maand. En dus bijelkaar van salaris deze maand en xtra werken verdienen tellen, dan kan Ik de :pict: kopen.

Ik hoop dat Ik geen slecht nieuws van myn familie krijg of hoor zoals bijv. myn vaders gezondheid, anders myn spaargeld is gone… om hun te helpen. Het is niet zo erg om familie te helpen. Ik ben juist blij als Ik kan hun helpen. Maar zou bedroef zijn als Ik te weinig hulp van mij naar hun sturen. Maar….

Hopelijk gaat alles goed met myn familie en dan kan een van my wensen deze maand uitkomen. Anders moet Ik opnieuw starten. Niet erg als maar goede salaris heb (goede/leuke baan heb).

[note]Tijdens werk voel myn buik beetje zeer en ook na klaar met werken. Toen Ik in de bus zat, doet zeer my buik. Ik denk dat Ik niet lang kan volhouden met xtra 3 uurtjes elke donderdag werken. Maar … Ik heb geen flauw idee wat Ik verder moet doen?!

Ik wil zo snel naar de dokter gaan om my zwangerschap te controleren. Ongeduldig ben Ik, :yes: ja..! [/note]

Duimen jullie mee om een van my wensen uit te komen?

Fijne dag verder…

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like