Follow:

It`s time for rose – 6 mini lipstick

2019-Lipsmaxmore2aa
In dit artikel laat ik maar liefs zes mini lipstick aan jullie zien. Kijk je mee.

2019-Lipsmaxmore2aaa
In de mooie metal verpakking zit er zes mini lipstick. Het zijn vrij kleine lipsticks, maar het zit er toch wel veel lipstick in. De mini lipsctiks zijn in zes kleuren van licht naar donkere tinten. Het ruikt de lipstick naar roze geur, niet te overheersen. Het brengt de lipstick heel makkelijk aan en heel creamy van textuur. Bij elke lipstick staat geen naam maar wel een nummer van link naar recht “lipstik #1, #2 tot #6”.

2019-Lipsmaxmore2ab
Lipstick #1 is een heel licht roze tint. Deze kleur vind ik te licht voor mij maar het is wel mooi in het echte maar niet voor dagelijks gebruiken.

2019-Lipsmaxmore2ac
Lipstick #2 is nog een lichte kleur maar iets donkerder dan nummer 1. Ik vind het wel mooie kleur.

2019-Lipsmaxmore2ad
Lipstick #3 is deze kleur aan barbie denken.

2019-Lipsmaxmore2ae
Lipstick #4 is een donker roze. Deze kleur zou ik wel dagelijks dragen.

2019-Lipsmaxmore2af
Lipstick #5 is donker rode kleur.

2019-Lipsmaxmore2ag
Lipstick #6 is iets donkerder dan nummer 5 met een beetje paarse tint.

2019-Lipsmaxmore2a
Een handige lipstick set in verschillende rosy tinten en de pigmentatie is erg goed en het blijft goed op de lippen. Deze set is erg leuk voor een cadeau. Ik kocht deze lipstick set bij de Action, €4,95.

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like