Follow:

Monsterdoos editie mei

 photo 2017MonsterDoos1a_zps3gnmxkmg.jpg
Verrassing? Ik hou van verrassingen, een leuke verrassingen. Dit keer word ik verrast met het pakketje van Monster doos? Ha.. Monster doos? wat zit er in de monter doos? Vandaag ga ik unboxing Monsterdoos editie mei stuk per stuk laten zien. Zijn jullie benieuwd naar. Bekijk hieronder de inhoud

 photo 2017MonsterDoos1ab_zpsmeep5jbi.jpg
Dit is mijn eerste Monsterdoos. Alle eerste over MONSTERDOOS : 1mon·ster (het; o; meervoud: monsters) 1 proef om te oordelen over kwaliteit, gewicht enz.

In de Monsterdoos zit er een aantal groot ‘nieuwe’ producten die je thuis kunt proberen. Ook zit er een paar flyers en een tijdschrift “GezondNu” in deze maand.

 photo 2017MonsterDoos1ae_zpsxbgeodir.jpg
Bofinos familybiscuit met twee smaken. Ik eet wel rijstwafel maar dan gewone rijstwafel. Banaan rijstwafel en dit merk Goodies is nieuw voor mij. Beide merken kende ik nog niet dus ik ben erg benieuwd naar.

 photo 2017MonsterDoos1ag_zpsi6j8lklk.jpg
Ontbijtkoek Peijnenburg en Tuc. Lekker voor tussendoortje en meenemen voor op school, op het werk, na het sporten of onderweg.

 photo 2017MonsterDoos1ah_zps7ijisrwb.jpg
Nog onbekende merk voor mij Made Good. In deze maand zit er twee van dit merk met twee smaken Almond Apricot en Brazil Nut Orange. MadeGood is een mueslireep, is gemaakt van glutenvrije havervlokken, pinda vrij, biologisch en bevatten de voedingsstoffen komende uit 6 verschillende groenten: bietjes, tomaten, wortelen, spinazie, shiitake paddenstoelen en broccoli. In elk doos zit er drie mueslireep. Handig snack voor op school, op het werk, na het sporten of onderweg.

 photo 2017MonsterDoos1af_zps9pqjzh0o.jpg
Snoepjes…. Mijn zoon is erg blij mee. Er zijn drie merken snoepen Fruit bowl, Mentos en LookLooks. Deze Mentos variant heb ik nog nooit geprobeerd, ook beide andere snoepjes. Mijn zoon en ik die Fruit bowl hebben al gegeten. En eerste indruk…lekker!

 photo 2017MonsterDoos1ac_zpspcplsdjh.jpg
Er zitten in de Monsterdoos mei vier reepjes van twee merken Eat Natural en B`tween. Het merk Eat Natural heb ik al geprobeerd en ze zijn lekker. B`tween ga ik zeker uitproberen. Handig snack voor op school, op het werk, na het sporten of onderweg.

 photo 2017MonsterDoos1ad_zpsusig4unq.jpg
Chocolate? Wie niet van Chocolate houd?! Er zijn twee chocolde in de doos. Een Verkade met smaak Famboos en Amandel. En een Koetje reepje. Beide heb ik zin in om te proeven.

 photo 2017MonsterDoos1al_zps2vyduyxb.jpg
GO-TAN Chilli sauce Sweet. Voor in de bakmi/nasi goreng of lekker met gebakken kipjes, alleen niet pittig.

 photo 2017MonsterDoos1ai_zps1fakrbge.jpg
Kant klaar doperwtensoep van het merk Struik en Lassie maaltijdsaus. Het is altijd handig om kant klaar maaltijd te hebben vooral als je geen tijd meer om wat te koken.

 photo 2017MonsterDoos1aj_zpsvby0jmnz.jpg
En zit er veel soorten drink pakjes voor kinderen zoals van het merk Appelsientje Kids, Sourcy, Sisi en Wicky. Die Sourcy en Wicky heeft mijn zoon nog nooit geprobeerd. Ik ben benieuwd of hij lust of niet maar meestal wel.

 photo 2017MonsterDoos1ak_zpsymxd4h0l.jpg
En ook zit er aantal drankjes voor mij 7up, Lipton, Royal Club, Aspire en i love lemon en sinaas/mandarijn smaak. Het merk Aspire vind ik lekker. De rest ben ik benieuwd naar. Even lekker bewaren in koelkast want koud drinken vind ik lekkerder.

 photo 2017MonsterDoos1am_zpsv6k5j5it.jpg
Er zit nog aantal producten zoals voor je tanden een tandpasta Elmex, de afwasmiddel dreft, fijn dat weer voorraad ingevuld. Melk Meisje douche cream. Dit merk zag ik in de winkel maar zelf nog nooit geprobeerd. Zeker proberen

 photo 2017MonsterDoos1an_zpsmgsboqnt.jpg
En nog zit er twee cute monstertjes.

 photo 2017MonsterDoos1aa_zpsr54ws8qk.jpg
Wat echt veel inhoud in de Monsterdoos. Ik doe met plezier dit pakketje unboxing Monsterdoos te doen en erg enthousiast met de inhoud. Heel erg leuk om te krijgen maar ook als cadeautje te geven. Dit pakketje is erg leuk om dit pakket met een winkelwaarde van €45 is te bestellen voor € 12,95 incl. verzendkosten. Op Monsterdoos zit je niet vast aan een abonnement. Je kunt dus eenmalige bestellen. Tijdens deze editie bevat de vijftigduizendste Monsterdoos een gouden ticket die de koper kan inwisselen voor een leuke extra verrassing. Besteld je snel deze Monsterdoos editie mei!

TIP : Voor moederdagcadeau

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like