Follow:

Kids : Kinderfiets het is tijd voor andere fiets

Kinderfiets
In 2015 geloof ik, wij hebben tweede hand kinderfiets gekocht. Deze kinderfiets die wij hebben gekocht zonder drie wieltjes achter. En Djess moest oefeningen. Maar binnenkort moeten wij andere fiets voor hem want deze fiets is nu te klein voor hem. HET IS DUS TIJD VOOR ANDERE FIETS.

In het begin was moeilijk want de fiets iets te groot voor hem. Djess kon niet zelf stoppen/afstappen. Het was best vrij laat leren fietsen voor Djess maar beter laat dan helemaal niet. Elke dag ging Djess leren fietsen. Een paar keren houd ik hem vast en daarna zei ik tegen Djess dat ik jou kleren ging vasthouden. Maar eigenlijk stiekem deed ik niet (los dus). En toen riep hij mij…mama…maa niet loslaten. Ik wil niet dat mama dat doet. Nee… bla..bla.. uiteindelijk kan Djess fietsen. Maar nu is het tijd om andere fiets te hebben voor hem want deze fiets is nu te klein. HET IS DUS VOOR ANDERE FIETS NODIG.

Als Djess wilde stoppen, durfden hij toen nog niet. Ik moest toen hem snel vasthouden voordat stopt, anders valt hem. Na zelf kan afstappen. Daarna oefen Djess een hand los, en andere hand los.

Kinderfiets

Kinderfiets

>>> #djessvhvideo #djessvhjanuari2018

Een bericht gedeeld door Dhini ?? dhini.nl (@dhini.nl) op

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like