Follow:

Parfum : The Master Perfumer N°27 Red Oak Eau de Toilette

Kruidvat  Red Oak
Kruidvat eigen merk “Kruidvat The Master Perfumer” is niet alleen voor dames maar ook voor heren. Vandaag laat ik een
The Master Perfumer voor heren “N°27 Red Oak Eau de Toilette”. Benieuwd? lees je mee

The Master Perfumer N°27 Red Oak Eau de Toilette €8.49 ( 100ml )

Kruidvat  Red Oak
De parfum verpakt in een donker rood doosje. Alle parfums van Kruidvat zitten in dit soort verpakkingen dat denk ik jullie weten waarschijnlijk al weten. Alleen iedere geur heeft zijn eigen kleur en daardoor dus meteen herkenbaar. The Master Perfumer N°27 Red Oak Eau de Toilette zit in een strak doorzichtig flacon. Wanneer ik de zilver dopje eraf haal, ruik ik de geur aah zo lekker. Een sensuele mix van bergamot, lavendel en vetiverolie. Het is een mannelijke geur maar vind ik persoonlijk dat deze geur ook voor dames. Op mijn huid ruikt warm geurtje met een beetje friszoet en vleugje houtachtige geur. Heel erg lekker..ik hou van dit soort geurtje eb het blijft redelijk goed lang hangen.

The Master Perfumer is een reeks heerlijke geuren die ontwikkeld is door wereldberoemde parfumeurs, met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Het serienummer op de geuren van The Master Perfumer geeft de genummerde variant weer die door de parfumeur is geselecteerd.

Kruidvat  Red Oak
Red Oak N°27 heeft een basis van lavendel, vetiverolie en bergamot. Een mannelijk warm parfum en ik vind persoonlijk
deze geur heerlijk. Eerlijk draag ik hem dagelijks met plezier. Een aanrader! Ik ben benieuwd naar andere varianten, hopelijk staan de tester in de winkels. Leuk voor als cadeautje aan je geliefde te geven maar ook voor je zelf. Draag/Hou je ook van mannelijke parfum? Deze parfum is zeker voor jou en ook voor je vriend. The Master Perfumer N°27 Red Oak Eau de Toilette is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €8.49

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like