Follow:

Kneipp Beauty Geheim Body crème

 photo 2017Kneipp1aa_zpsfbexrks7.jpg
Kneipp introduceert Beauty Geheim Body crème. En hij is echt heerlijk. Een tijdje geleden schreef al eerder en positief over de andere producten uit deze lijn Kniepp en ook deze bodycrème is echt verslavend lekker. Vandaag schrijf ik hieronder meer informatie, foto’s. Lees je verder waarom is dit product een blijvertje vind.

 photo 2017Kneipp1aaaab_zpsg8mtmmig.jpg
Kneipp Beauty Geheim Body crème bevat de rijke combinatie van verschillende pure, natuurlijke oliën zoals arganolie (voor het behouden van de weerstand, zachtheid en glans van de huid), marulaolie (heeft een therapeutische werking op het natuurlijke herstel van de huid), wonderboomolie (voor een optimale reiniging van de poriën, bevordert het natuurlijk herstellend vermogen van de huid en zorgt voor een stralende teint) en olijfolie (voor een gezonde vochtballans van de huid, houd de huid soepel en voorkomt vroegtijdige huidveroudering). Het product bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen paraffine, minerale oliën en siliconen maar wel een klein beetje parfum. Wat fijn om te weten is dat dit product niet op dieren is getest.

 photo 2017Kneipp1aaa_zps3tdwcxiz.jpg
Wanneer ik de potje open, er lag een aluminium beschermen. Het komt er heerlijk zoet warm en rustgevend tegelijk. De crème is heerlijk romig en smeert het gemakkelijk op huid. Het trekt de crème redelijk snel in en geen plakkerig laagje op je huid. De crème voedt en hydrateert mijn huid. Mijn huid voelt heerlijk soepel en zacht aan. Echt een blijvertje body creme voor mijn huid, de geur denk ik aan wellnessmomentjes. Heerlijk! De nieuwe Kneipp Beauty Geheim body crème is verkrijgbaar voor €9,99 (200ml). Shop je ze bij drogisterijen.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like