Follow:

Alphanova Kids Shampoo & body wash

2017_Alphanova_Kids1a
Laatst ontvang ik een pakketje met daarin haar en lichaamsverzorging voor kids van het merk Alphanova Kids. Dit merk kende ik nog niet dus ik ben erg benieuwd naar. Vandaag blog ik meer hieronder.

Alle eerste over ALPHANOVA KIDS heeft een compleet assortiment natuurlijke en voor een groot deel biologische verzorging voor kinderen. De zachte effectieve formules zijn speciaal ontwikkeld om zelfs de meest gevoelige kinderhuidjes dagelijks te verzorgen en te beschermen. In het assortiment vind je producten voor dagelijks gebruik, maar ook s.o.s. middeltjes die ingezet kunnen worden bij acute problemen, zoals hoofdluis. Volledig vrij van chemische en synthetische toevoegingen en verrijkt met natuurlijke zachtmakers lavendel en organische katoen. Het hele ALPHANOVA KIDS assortiment is vegan.
Bron : Solobiomio

2017_Alphanova_Kids1ab

2017_Alphanova_Kids1abb
De ingrediënten

ALPHANOVA KIDS BIO Zeropou Shampoo – voorkomt luizen zit in een wit verpakking met blauwe klikdopje. Dit product bevat puur natuurlijke ingrediënten zonder parabenen, phenoxyethanol, SLS en ALS. De shampoo schuimt niet zo veel maar het heeft aangename geurtje. Het wordt de haar van mijn zoon lekker zacht aan. Prijs € 12,35 ( 200ml)

2017_Alphanova_Kids1ac

2017_Alphanova_Kids1acd
ALPHANOVA KIDS BIO Shampoo Princess zit in wit plastic verpakking met fairy plaatje erop. De shampoo heeft een roze klik dopje. Deze shampoo ruikt naar zacht fruitig geurtje. Deze shampoo bevat biologische aloë vera sap, biologisch katoen en biologische aardbeien. Zonder parabenen, phenoxyethanol, SLS en ALS. Dankzij zachte ingrediënten kan je deze shampoo voor de hele familie gebruiken. Daarnaast deze shampoo is dagelijks gebruik. Prijs € 9,25 (250ml).

2017 Alphanova Kids1acdd
ALPHANOVA KIDS BIO Body Wash Princess heeft exact dezelfde verpakking net als Shampoo Princess. Ook bevat deze body wash biologische aloë vera sap, biologisch katoen en biologische aardbeien. Zonder parabenen, phenoxyethanol, SLS en ALS en het is geschikt dus voor de hele familie. Ook voor dagelijks gebruik. De body wash heeft dezelfde geurtje. Het schuimt voldoende en voel de huid lekker zacht aan. Prijs € 9,25 (250ml).

Een hele fijne merk verzorging voor kinderen. Wat fijn om te weten is, alle Alphanova producten zitten in een recyclebare verpakking en zijn niet getest op dieren. Meer ALPHANOVA KIDS shop je ze bij Solobiomooi

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. Dit artikel bevat een affiliate link. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like