Follow:

Kneipp Cosy moment crème bad en body lotion

2019-Kneipp-Cozy-Moment1a
Deze winter is het tijd voor iets nieuws in de badkamer. Kneipp® inspireert je graag met de nieuwe verwarmende geurlijn ‘Cosy Moment’. Deze lijn bestaat uit drie heerlijke producten en een geurkaars. Vandaag blog ik twee Kneipp producten uit deze lijn. Lees je mee

Kneipp Cosy moment crème bad en body lotion

2019-Kneipp-Cozy-Moment1aaaaa
Kneipp Cosy moment lijn heft een heerlijke warme geurnoten van macadamia en steranijs en een extra sprankelende touch van sinaasappel. Het ruikt echt heerlijk. De warme kruidige geur voelt als een omhelzing. Echt heerlijk! De verpakkingen zien er erg mooi uit.

Macadamia
Macadamiaolie lijkt op de olie die van nature in onze huid aanwezig is. Gemixt met melkproteïnen verandert het in een mild verzorgende, verzachtende en beschermende macadamiamelk. Deze melk is rijk aan verschillende vitamines en mineralen, zoals mangaan, koper, ijzer, magnesium en zink en heeft een natuurlijke vochtinbrengende werking. Een bijkomend voordeel van macadamia is de prettige geur: deze lijkt op de geur van hazelnoten.
 
Steranijs
De zaden van de steranijs, een boommagnolia uit China, hebben de kenmerkende anijsgeur. De geur van etherische steranijsolie werkt activerend en kan verlichting geven bij onrust en spanningen.

Sinaasappelolie
Sinaasappelolie is een zonnige olie om de huid en het innerlijk mee te verwarmen en te verwennen. Deze olie werkt sterk op de psyche en is een goed middel bij drukte, stress of een neerslachtig gevoel. Sinaasappelolie maakt je vrolijk.

Kneipp Crème bad Cosy Moment € 9,49 (400 ml)

2019-Kneipp-Cozy-Moment1aa
Kneipp Crème Bad Cosy Moment ruikt een heerlijk warme kruidige geur. Helaas heb ik geen bad dus ik gebruik hem gewoon onder de douche. Het schuimt niet zo veel maar wel voldoende voor onder de douche. Als je bad hebt, voeg deze creme bad toe aan het stromende water (36-38*C) en geniet 15-20 minuten van een heerlijk verzorgend schuimbad. Na gebruik voel mijn lichaam heerlijk zacht aan.

Kneipp Body lotion Cosy Moment € 9,49 (200 ml)

2019-Kneipp-Cozy-Moment1aaa
De Body lotion Cosy Moment bevat vitamine E, sheabutter en huidkalmerende panthenol zorgt voor een zachte en soepele huid. Deze rijke body lotion smeert het makkelijk en trekt snel in de huid. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan en het ruikt ook nog geweldig.

2019-Kneipp-Cozy-Moment1aaaa
Deze lichaamsverzorging producten van Kneipp Cosy moment lijn vind ik echt heerlijk en de geur is echt geweldig, warme kruidige geur van steranijs en sinaasappel geven echt een verwengevoel. Het blijft de geur nog goed ruiken na gebruiken. I love dit soort geur. Heerlijk gevoel van geborgenheid ervaren deze winter shop je Kneipp Cosy Moment lijn “Crème bad, Crème douche en Geurkaars”, verkrijgbaar in de winkels en online.

Kneipp producten : Met natuurlijk verzorgende werkstoffen | mild voor de huid | zonder conserveringsmiddelen, sls, siliconen en paraffine | zonder minerale oliën | succesvol dermatologisch getest | vanzelfsprekend niet getest op dieren.

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like