Follow:

Sale Shoplog Zeeman, Zara, Bershka en Mango

2019-Sale-Shoplog1a
Shoppen? Wie niet van shoppen hou? I love shoppen, graag iedere maand kleding, make-up, parfum shoppen. Maar meestal wacht ik op sale periode. Mijn hand is jeuk toen ik sale overal zie. Ik wil snel bestelling plaatsen. Vorig jaar heb ik aantal kleding besteld voor mijn zoon en ook voor mij. Vandaag show ik wat ik heb besteld. Kijk je mee

Bershka

2019-Sale-Shoplog1ab
Bij Bershka heb ik een jas besteld in maat M. De lengte van de jas jammer dat niet zo lang tot over de kontje. Maar ik ben blij met deze jas. Heerlijk zacht!

2019-Sale-Shoplog1abb
2019-Sale-Shoplog1abbb
2019-Sale-Shoplog1abbbb
Ik heb niet zo veel truien of ze te krap geworden. Goed excuus om een paar te bestellen. Ik besteld drie truien in maat M

2019-Sale-Shoplog1abbbbb
Een jurkje in maat M maar iets te klein of ik iets dik geworden. Vroeger droeg ik maat S

Mango

2019-Sale-Shoplog1am
Heuptas met twee vakken. Handig als de broek of jas geen zakjes hebben.

2019-Sale-Shoplog1amm
Twee shirt zonder mouwen (Tank top dus), kindermaat 164.

Zeeman

2019-Sale-Shoplog1azee
Hoedie…i lvoe hoedie in maat M.
2019-Sale-Shoplog1azee1
2019-Sale-Shoplog1azee11
Twee tshirt in maat M

Zara

2019-Sale-Shoplog1az
2019-Sale-Shoplog1azz
2019-Sale-Shoplog1azzz
2019-Sale-Shoplog1azzzzz
Bij de zara heb ik in de kindermaat besteld. De bovenste een trui (maat 164), T-shirts (maat 164, iets groot maar vind het niet zo erg, dit T-shirt hetzelfde met mijn zoon), T-shirt met lange mouwen (maat 164, iets te krap) en een jas (jongen kindermaat 164, iets te groot)

2019-Sale-Shoplog1azzzz
Twee zara jeans gekocht bij zara Alexanderium en een broek van Mango. Alle drie in maat 40. Wat maat 40? OMG!

2019-Sale-Shoplog1azzzzzz
Lekker zoete geur.

Ik weet het niet waarom ik kleding met kinderen maten besteld. Misschien omdat de prijs iets goedkoper dan voor volwassenen of misschien omdat de kinderkleding zo leuk is, geen idee. Maar volgende keer ga ik niet T-shirt in de kindermaat bestellen vooral bij Zara want het valt te klein, sweater, trui en jas is wel ok. Ik ben blij met mijn aankopen. Ik draag ze nog niet allemaal (wel de jas) maar ik wil weer ga shoppen. Shop je ook in de sale periode of sla over dit jaar?

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like