Follow:

Kneipp Douche Foam Silky Secret

Kneipp Foam
Kneipp heeft de nieuwe Kneipp Douche foam Silky Secret. Met plezier gebruik ik deze heerlijk douch foam. Zijn jullie benieuwd naar wat ik ervan vond. Vandaag blog ik hierover. Lees je mee

Kneipp Foam
Kneipp Douche Foam Silky Secret ruikt heerlijk naar een zachte luxe geurtje. Dit product is rijk aan natuurlijke ingrediënten en bevat naast melkproteïnen en zijdeboombloesem ook huidverzorgende plantenoliën die heilzaam werken, diep verzorgen en zorgen voor een stralende teint. Deze oliën versterken de huidbarrière en verminderen vochtverlies van de diepere huidlagen.

Productvoordelen
– Met natuurlijke verzorgende werkstoffen
– Zonder paraffine, siliconen en minerale oliën
– Zijdezachte verzorging
– succesvol dermatoligisch getest
– Kneipp doet niet aan dierproeven
– Geschikt voor alle huidtypen
– Luxe en zachte geur

Kneipp Foam
Wanneer je op de flacon drukt komt er direct lekker stevige schuim maar heerlijk zachte schuim en heeft het heerlijk subtiele luxe geurtje. De douche foam is heel makkelijk te doseren en hoef er niet veel van te gebruiken om heerlijk bij de douchen te genieten. Na gebruik voel mijn huid lekker zacht aan. Daarna combineer ik met heerlijk Kneipp body lotion van deze lijn of je favoriete body lotion dat mag natuurlijk ook.

Kneipp Foam
Een heerlijk douche foam van Kneipp. Zelf ben ik erg enthousiast over dit product, heerlijk stevige schuim en de geur ruikt ook lekker. De douche foam is geschikt voor alle huidtypen. Vanaf nu gun je zelf een heerlijk moment met Kneipp douch foam en of gun iemand anders voor een heerlijk moment. Leuk om als cadeau te geven of te krijgen. De Kneipp Douche Foam is al te koop bij alle drogisterijen voor de prijs van €6,99 (200ml.)

Kneipp Silky Secret
Kneipp Douche foam Silky Secret € 7,99
Kneipp Crème douche Silky Secret € 5,99
Kneipp Body lotion Silky Secret € 9,49
Kneipp Body lotion Spray Silky Secret € 9,99 (binnenkort verwacht!)
Kneipp Body crème Silky Secret € 9,99
Kneipp Badcrème Silky Secret € 9,49

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd.disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like