Follow:

Kneipp Douches ‘Be happy’ en ‘Clear mind’

2019-Kneipp6a

Douchen is steeds meer een omschakelmoment aan het einde van de dag. Het is de nummer 1 mindful-tip die voor iedereen binnen handbereik ligt. Met de twee nieuwste douches van Kneipp® wordt het helemaal een feestje. Of je nu kiest voor ‘Be happy’ of ‘Clear mind’, met deze verrassende natuurlijke geuren kom je als herboren onder de douche vandaan. Ik heb ze getest en vandaag laat ik jullie weten wat ik ervan vind


2019-Kneipp6aa De nieuwe Kneipp douchegel zit in een transparant plastick met klikbaar dopje. De flessen zijn van rPet 100% gerecycled en volledig recyclebaar. De etiketten zijn gemaakt van steenpapier en worden bedrukt met een minimale hoeveelheid inkt.

Be happy – mandarin & vetiver
De nieuwe Kneipp Douche ‘Be happy’, met de opwekkende geuren van mandarijn en vetiver zorgt ervoor dat je zelfs op de meest hectische dagen nog een omschakelmoment beleeft. De fruitige, kruidige en stimulerende geur met de kracht van essentiële oliën doet écht iets voor je en dat merk je. Na jouw ‘me-time’-momentje met deze plantaardig verzorgende doucheformule maak je je nergens meer druk om.
Clear mind – mint & rosemary

De nieuwe Kneipp Douche ‘Clear mind’ met de verfrissende en energiegevende geuren van munt en rozemarijn zorgt voor ruimte in je hoofd.De aromatisch frisse geur met de kracht van essentiële oliën in een plantaardig verzorgende formule doet écht iets voor je en dat voel je. Na het douchen bruis je weer van (nieuwe) energie.

– bevat een plantaardig verzorgende formule.
– is vrij van kleurstoffen, paraffine, siliconen, minerale oliën en conserveringsmiddelen.
– is 100% gerecycleerd en recyclebaar.
– Kneipp respecteert het welzijn van mensen en dieren.

Bron: Persbericht
2019-Kneipp6aaaaa De geuren zijn niet sterk zoals ik gewend bent aan Kneipp douchegel. Ik hou van sterke geur maar beide geuren ruiken heerlijk. Het ruikt naar fris, luchtig geur, een subtiele geuren en ze bevatten mijn favoriete geuren : munt en mandarijn. Het schuimt prima, na douchen voelt mijn huid lekker zacht aan. De nieuwe Kneipp Be Happy en Clear Mind douche gels zijn voor €6,99 ( 250 ml. ) per stuk te koop.

Liefs,
Dhini


  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?


Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like