Follow:

Kneipp Good Night Body Care

2023-Kneipp-Goodnight1a

Hoi..hoi….! Het is al een weekje voorbij gevlogen dit nieuw jaar. Wat tijd vliegt snel. Een goede nachtrust is de beste herstelkuur voor de huid. Voor een nog intensere schoonheidsslaap biedt Kneipp iets nieuws : “Good Night body care”. Een body lotion en body cram die de award-winnende lijn God Night aanvullen. De intensief hydratrende en verzorgende ingredienten in deze body cream en lotion zorgen voor een nog diepere hydratatie en regeneratie tijdens de slaap. Ontwaak met nieuw energoe en een extra stralende zachte huid. Vandaag lees je verder over de nieuwe Kneipp Good Night body care.Waarom Good Night?
Bij Kneipp willen we graag dat iedereen lekker in zijn vel zit. Dat doen we door natuurlijk producten te ontwinkellen die iets voor je doen en waar je kunt genieten. Vanuit deze gedachten ontwinkelden we een lijk die helpt om beter te slapen en uitgeruster wakker te worden: de Good Night verzrgingslijn. Slapen in zo`n belangrijk onderdeel van ons leven en steeds meer mensen kampen met slaapproblemen, dus extra ondersteuning om je slaapkwaliteit te verbeteren kunnen we wel gebruiken.


Waarom Good Night body care:
– Regeneratie van de lichaamshuid tijdens de nacht
– Rijke verzorging en hydratatie
– Ondersteunt de huidbarrière
– Bewezen werking door wetenschappelijke studies.
2023-Kneipp-Goodnight1ab Kneipp Good Night body lotion zit in een tube met klikbare dop. De lotion bevat extra rijke verzorgende bestanddelen zoals sheabutter en vitamine E. Het smeert de lotion is gemakkelijk en trekt goed in. Het ruikt zo heerlijk. 2023-Kneipp-Goodnight1acc 2023-Kneipp-Goodnight1accc Kneipp Good Night body crème zit in een pot met daarop beschermen folie als je de deksel opendraait. De folie beschermen vind ik echt goed. Op het label vind je wat informatie. De body crème bevat sheabutter en vitamine E en twee hoogwaardige etherische oliën. De crème heeft stevige textuur maar het smeert makkelijk en trekt goed in de huid. Het ruikt heerlijk om heerlijk nachtrust te krijgen.

Een hele fijne body producten die special voor in de avondritueel. Een heerlijk geur ook. Mijn lichaam voelt lekker zacht aan. Kneipp Good Night body care lijn is verkrijgbaar bij de drogisterijen en ook online.

Kneipp Good Night producten :
– Badolie 100ml €10,99
– Badschuim 400ml €9,99
– Body lotion 200ml €9,99
– Body crème 200ml €11,99
– Body oil 100ml €9,99
– Douche foam 200ml €8,99
– Douche 200ml €5,99
– Sheet mask 1st €3,99
– Geurkaars 145gr €7,99


Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links
Share
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge