Follow:

Perfume : The Master Perfumer Nr. 20 Velvet Patchouli Eau de Toilette

2021-TMF-Velvet-Patchoulie1a

Hoi..hoi…! Het is tijd voor parfum blogpost. Deze huismerk Kruidvat The Master Perfumer Nr. 20 Velvet Patchouli Eau de Toilettestond al een tijdje in mij perfume verlanglijstje. Nu eindelijk heb ik hem. De perfume zit in een gifts set. Vandaag lees je meer over deze perfume. Lees je mee

2021-TMF-Velvet-Patchoulie1aaaa The Master Perfumer Nr. 20 Velvet Patchoeli Eau de Toilette gifts set heb ik van Kerstman gekregen – Dank u wel. In deze set bevat een perfume eau de toilet van 50ml en een shower gel. De bekende flacon van TMF is doorzichtig glas flacon. Simpel en strak. Ik wilde deze perfume vanwege de naam van de perfume velvet Patchoeli . Als er perfume met Patchoeli wil ik graag echt ruiken. 2021-TMF-Velvet-Patchoulie1aaa Deze eau de toilette is een mix van roos, pruim en patchoeli. Het ruikt eerst zoet bloemig en iets fris en langzamer warm geurtje. Voor mij is deze geur lekker voor koud weer en in de avond. De rozen geur niet zo aanwezig dat vind ik niet erg. Het blijft de geur bij mij redelijk goed lang hangen maar als je weer spuiten op hetzelfde plekjes dan het blijft lang hangen. Dus je kunt hem in de verstuiver doen en meenemen in je tas. Trouwens is te koop in travel size van 15ml, handig voor onderweg. 2021-TMF-Velvet-Patchoulie1aa Het ruikt lekker en redelijk goed hangen. Voor de prijs zou ik hem niet laten liggen. Leuk voor jezelf of als cadeautje te geven. Te koop bij Kruidvat en online

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like