Follow:

Kruidvat Originals #DIYKit BodyCream

Kruidvat Originals #DIYKit BodyCream
Kruidvat heeft nieuw product “Kruidvat Originals DIY Bodylotion kit”. Met deze kits kun je zelf gelijk aan slaf om je eigen bodylotion naar je wens te maken. Het klinkt toch leuk! Vandaag blog ik hierover. Lees je even mee

Kruidvat Do It Yourself KIT

Kruidvat #DIYKit Body cream
In de doos zitten er drie producten : een bodylotion ( 200ml. ), een glazen schaaltje en een spatel om de ingrediënten mee te kunnen mengen.

Kruidvat DIY bodycream
Aan de zijkant van de doos vind je beauty recepten of ideeën die je zelf kun uitkiezen of je eigen creatie maken. Door bijvoorbeeld het toevoegen van een ingrediënt zoals suiker, muntblaadjes, essential oils, honing of cacao kun je de kokosolie bodycrème veranderen in je eigen product.

Kruidvat DIY bodycream
De body lotion bevat kokosolie die je huid lekker zacht maakt. Het ruikt de bodylotion zelf al lekker zacht naar kokos, niet overheersen.

Kruidvat #DIYKit Body cream
Ik heb muntblaadjes recept gekozen maar ik voegde nog een klein beetje honing en essential oils toe. Het is makkelijk te doseren door de handige tube en doe een hoeveelheid bodycream in een schaal en ik knipte aantal muntblaadjes. Het mengen gaat goed en het ruikt heerlijk! Na goed glad mengsel breng ik mijn eigen home made bodylotion aan. Na het gebruik merk ik dat mijn huid heel zacht aanvoelt. Heerlijk! Ook heb ik als bodycream scrub geprobeerd. Het maakt mijn huid heerlijk zacht aan. Het belangrijk is dat het mengsel.

Belangrijk om te weten is dat je je mengsel meteen moet opgebruiken en eventuele restanten na gebruik meteen moet weggooien.

Kruidvat #DIYKit Body cream
Met Kruidvat Originals DIY Bodylotion kit kun je zelf aan de slag om je eigen bodylotion te maken. Ik ben zeker van plan om nog een aantal variaties uit te proberen met deze set, het is zo leuk om je eigen beauty-product te maken. Erg leuk voor je zelf of al cadeau. Leuk voor een gezellige meidenavond! Kruidvat Originals DIY Bodylotion voor €4,99 is al te koop bij de Kruidvat en online te bestellen op de webshop Kruidvat.

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like