Follow:

Leev – vol nature : Biologische producten

 photo 2015Leev1a_zpsaoxtnx7b.jpg
Biologische producten las/zag ik de laatste veel. Tegenwoordig zijn veel mensen bewust om gezonde food te eten. Rauwe groenten, verse fruit en biologische producten. Een tijdje geleden ontving heel veel heerlijk gezonde en lekker biologische producten van Leev.nu. Tijd om deze Biologsche producten lekker te smullen. Ik ben benieuwd welke die ik lekker vind.

Leev – het idee
Leev wil actief iets doen om Nederland een beetje gezonder en beter te maken. Met heerlijke en eerlijke producten die gewoon in het schap van de supermarkt liggen. Leev wil gezondheid toevoegen aan het huidige aanbod levensmiddelen. Want lekker en gezond kunnen prima hand in hand gaan. Leev wil hip, eigentijds en toegankelijk zijn. Als oprichter van Leev werk ik al jarenlang in de levensmiddelenbranche. Mijn ideaal is om een lijn met gezonde, natuurlijke voedingsmiddelen te maken. Leev bestaat sinds 2008 en is sinds die tijd gegroeid van een startend bedrijf naar een onderneming die gezonde producten maakt en levert aan consumenten, winkels en supermarkten. Met Leev wil ik de natuur laten spreken. Kleurstoffen, ongewenste E-nummers, smaak-en conserveringsmiddelen zijn dan niet nodig. Onze producten zijn zo samengesteld dat ze boordevol zitten met natuurlijke weldoeners als vitaminen, mineralen, antioxidanten en omega vetzuren. Daarmee zijn de producten goed voor eigen lichaam en welbevinden.
— Bron : Leev.nu

 photo 2015Leev1ab_zps0dzmmk3i.jpg
Leev Oerkoek cranberry & granen € 2,29 (4 stuks los verpakt) De gezonde tussendoor snack: een biologische koek-reep met cranberry en granen voor thuis, school, kantoor en onderweg.

Lekker tussendoor voor thuis, op school/werk of onderweg. De koek is iets te hard maar het kan nog in stukje breken hoor. De smaak niet te zoet, lekker hartig en fris door de toevoeging van cranberries en rozijnen. Lekker!

 photo 2015Leev1ac_zpsow4ngp5q.jpg
Leev Spelt Stroopkoek € 2,69 (vier stuks) Een koek met smaak van blauwe bessen. Deze gezonde tussendoor is niet te zoet. DJ is dol op.

 photo 2015Leev1ad_zpswv5zvmgz.jpg

 photo 2015Leev1add_zpsknpcedtz.jpg

Leev Oercrackers Sesam & Pompoen € 2,39 (4x per 2 verpakt) Een krokante cracker met de smaak van sesam en pompoen. Deze Oercracker is een beetje hard maar lekker. Ik eet hem als tussendoortje

Leev Oer-crackers lijnzaad & zonnebloem € 2,39 Een cracker bestrooid met lijnzaad en zonnebloem
Deze Oercracker is harder dan Oercracker Sesam & Pompoen. De geur is een beetje muf maar niet storend van de smaak. De smaak is gewoon lekker, wel ik moet aanwennen. Ik eet hem als tussendoortje maar je kunt ze eten als ontbijt.

Tip : De Oercackers eet je als ontbijt

 photo 2015Leev1ae_zpsalfbg7rb.jpg
Leev Oer-graanwafel € 1,49 Een wafel met amaranth sesamzaad & gierst.

 photo 2015Leev1af_zpsdhp1xxf3.jpg

 photo 2015Leev1aff_zpsktna0jz8.jpg
Leev Biologische havervlokken € 2,99 Havervlokken worden voornamelijk gebruikt voor overheerlijke en verantwoorde bakvariaties. De havervlokken is geplet. De smaak is natuur (smaakloos). Ik eet af en toe muesli en ik kan de muesli combineer met deze biologische havervlokken. Ook als ik wat lekkers bak, voeg ik deze havervlokken toe.

 photo 2015Leev1ag_zpsuxngeqht.jpg
Leev Biologische thee groene earl grey € 3,49 (70gr – Losse blaadjes) Een biologische groene earl grey thee met bergamot. Ik ben dol op groene thee. Ik drink liever thee dan koffie. Deze biologische is losse blaadjes. In de verpakking zit er vulbare theezakjes. Handig als geen theezakje thuis. De thee smaak heerlijk. Het ruikt ook fijn naar natuurlijk ingrediënten.

 photo 2015Leev1agg_zpsgpbp74ld.jpg
Leev biologische producten vind ik lekker producten, vooral koekjes, Oercrackers (Sesam & Pompoen), Spelt Stroopkoek en groene thee.

Bij elk Leev producten vind je niet alleen ingrediënten maar ook meer informatie.

Leev biologische producten kunt je op Leev webshop bestellen op in de supermarkten o.a. bij Albert Heijn. Voor alle bestellingen tot €15,- betaalt u €7,95 verzendkosten. Bij bestellingen boven de €15,- betaalt u €4,95 en boven de €30,- brengen we geen verzendkosten in rekening. Betaalmethoden zijn met iDeal of Vooruitbetalen.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like