Follow:

LEGO® WORLD 2017

LEGO WORLD 2017
Big Nieuws voor alle LEGO FAN! Het is alweer tijd voor de 17e editie van LEGO World Nederland. Het grootste LEGO spektakel ter wereld vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht, van 18 tot en met 24 oktober. LEGO World is dan ook hét perfecte familie uitje tijdens de herfstvakantie!

LEGO World activiteiten 2017

2017 LEGO World
Er vinden dit jaar weer een heleboel bijzondere activiteiten plaats tijdens LEGO World! Het spelen met LEGO stenen zal spannender worden dan ooit waardoor zowel jong als oud hiervan kan genieten. Zo kunnen de echte waaghalzen, de LEGO Star Wars mega tank van wel 12 meter lang gaan bewonderen en de autofanaten kunnen kijken naar de presenatie van de LEGO McLaren racecar. Vervolgens kunnen de LEGO Friends meiden zich wanen in winterse sferen en zo van de ijsberg naar beneden glijden!

Één van LEGO’s laatste ontwerpen, is de dromentroon waar nog meer spannende dingen rond gaan gebeuren. Ben je meer fan van geprogrammeerde robots of een douche van LEGO steentjes? Maak je dan geen zorgen, want ook die zijn aanwezig dit jaar. Voor diegenen die liever het heft in eigen handen nemen, kan er zelfs meegebouwd worden aan een gigantische politie truck van 2,5 meter hoog.

Wat je ook niet mag missen, is de levensgrote Draak waar stoom uit zijn neus komt en die een indrukwekkend geluid maakt. Tenslotte kunnen de bezoekers van LEGO World hun minifigurenomruilen in de ruilhoek en er kan ook een LEGO Batman film in de bioscoop bekeken worden.

Zo zie je maar weer, alles is mogelijk op LEGO World!

LEGO FUNFACTS:

2017 LEGO World
– Wist je dat er ruim 23 vrachtwagens richting LEGO World rijden die samen meer dan 14 ton aan LEGO steentjes vervoeren?

– Wist je dat er meer dan 5.000 LEGO bouwwerken per dag worden gebouwd tijdens dit evenement?

– Wist je dat er aan het einde van zo’n dag meer dan 100 mensen nodig zijn om alle bouwwerken weer af te breken?

– Wist je dat er meer dan 40 miljard LEGO minifiguren zijn ontworpen wat hen de grootste populatie van de wereld maakt?

– Wist je dat je met 40 miljard LEGO stenen op elkaar gestapeld kunt lopen naar de maan?

– Wist je dat je met LEGO alles kunt maken? Zo kunnen zes 8-nops LEGO stenen worden samengevoegd op 915.103.765 verschillende manieren!

#LEGOWORLD2017

2017 LEGO World2017 LEGO WORLD2017 LEGO World
Vorige jaar zijn wij niet geweest maar dit jaar gaan wij naar LEGO WORLD 2017. Wij hebben er zin in. Jullie ook? De toegangsprijs van dit gigantische LEGO evenement is 19,50 euro waarbij kinderen tot 2 jaar gratis mee naar binnen mogen. Kom naar LEGO® World, het allerleukste dagje uit in de herfstvakantie. van 18 – 24 oktober.

Liefs,
Dhini

Aantal foto`s zijn niet van mij
Alle tekst komt uit Persbericht

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel is persbericht. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like