Follow:

Lekker, zoet en bewust snoepen bij PLUS

 photo 2016PlusFood2Smile1aa_zpsm8qcmdyn.jpg
Goed nieuws voor alle ouders en liefhebber snoepers want de snoepjes van Food2Smile bevatten geen toegevoegde suiker en alleen natuurlijke kleurstoffen. Ik ben zelf geen echte freak snoepers maar mijn zoon wilt wel graag snoep krijgen. Vandaag vertel ik meer hieronder want Djess en ik deze natuurlijke snoepjes samen hebben geproefd/getest


 photo 2016PlusFood2Smile1aaa_zpsdtfxt1jg.jpg
Wat ik erg fijn vind is dat deze snoepjes van Food2Smile bevatten geen toegevoegde suiker en alleen natuurlijke kleurstoffen. Vergeleken met snoep van andere merken, bevatten ze hierdoor minder calorieën en zijn ze minder schadelijk voor het tandglazuur – zonder dat ze de zoete smaak van snoep verliezen. Djess mag natuurlijk ze allemaal proeven. Hij is helemaal in wolken toen deze pakketje binnengekregen.

 photo 2016PlusFood2Smile1aadddd_zpskqbats9k.jpg
De ingrediënten

 photo 2016PlusFood2Smile1aadd_zpspjwjzksf.jpg
Kandies Rainbow – €2,79 per zakje van 100 gram. Kandies zijn gezoet met Isomalt, een oranje geclassificeerde intensieve zoetstof (E953) of polyool. Polyolen bevatten geen calorieën. Ze zijn een beetje hard maar vanzelf gesmolten als je in je mond stopt. Ik vond ze wel lekker voor suikervrij snoep. Djess vond het niet zo, misschien omdat ze iets hard. Hij eet meestal zachte snoepjes. Kwestie van wennen, denk ik.

 photo 2016PlusFood2Smile1aacccc_zpskblqah0l.jpg
De ingrediënten

 photo 2016PlusFood2Smile1aacc_zpsgean27jd.jpg
Colabottles – €1.49 per zakje van 100 gram. De alom bekende colaflesjes, maar dan Smile gemaakt.
Dat betekent geen suiker maar Stevia en geen synthetische kleurstoffen maar puur natuurlijke kleurtjes. Let op: bevat gelatine. Mijn zoon Djess vond deze lekker. Ik ben zelf niet zo fan van collabottles snoepjes. Ze zijn zacht en smaak naar cola

 photo 2016PlusFood2Smile1aabbbbb_zps2mw3xfyd.jpg
DE ingrediënten

 photo 2016PlusFood2Smile1aabbbbbb_zpskuydynvs.jpg
Fruitfingers Appel €3.99 per uitdeelzak met 6 portiezakjes van 18 gram. Handig zo in de uitdeelzak want je kunt ze niet allen om uit te delen maar ook is het handig om ze in je tas overal mee te nemen als je onderweg bent. Ze zijn kleine sliertjes en zachte snoepjes. Ze smaken zuur, niet te en uiken lekker naar fruit appel. Djess en ik vonden dit lekker. Ik ben benieuwd naar andere smaken. Deze snoepjes zijn geschikt voor alle allergenen.

 photo 2016PlusFood2Smile1a_zpstnfno7js.jpg
Wat fijn is dat op elke verpakking duidelijk staat aangegeven dat de snoepjes “Vegan” “zonder toegevoegde suiker”. Ik vind de Fruitfingers en Kandies lekker. Mijn zoon Djess vindt Colabottles en Fruitfingers lekker. Ik kan dus deze gezonde snoepjes gewoon bij PLUS kopen. En jullie ook natuurlijk en alle liefhebbers snoepers! Lekker, zoet en bewust snoepen bij PLUS!

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like